REAL SPREMNO TRAŽI ZAMENU: Kapiten kluba na zalasku karijere!
Foto: EPA/ALESSANDRO DELLA VALLE

stižu ga godine

REAL SPREMNO TRAŽI ZAMENU: Kapiten kluba na zalasku karijere!

Serhio Ramos je već 15 godina glavni igrač u odbrani Real Madrida, ali je jasno da se nalazi na zalasku karijere

Objavljeno:

Ramos je u kraljevski klub stigao na leto 2005. godine iz Sevilje za 27 miliona evra i to je bio pun pogodak. Već više od 15 godina igra u dresu Reala i može se reći da je zaista izrastao u pravog lidera.

Serhio Ramos
foto: EPA/Javier Etxezarreta

I ove sezone španski defanzivac je jedan od ponajboljih igrača kraljevskog kluba i iako ima već 34 godine igra u odličnoj formi. Međutim, njegov ugovor ističe na kraju ove sezone i još uvijek nema naznaka da će isti biti produžen.

Očekuje se da će Ramos dobiti novi ugovor i da Real Madrid neće priuštiti sebi luksuz da ga tako lako izgubi, ali jasno je da već moraju razmišljati o njegovoj zamjeni.

Marsa je jutros objavila da se nekoliko igrača nalazi na meti Real Madrida i da je cilj kluba da nađe dugogodišnje rešenje na poziciji štopera.

Igrači koje Real prati i koji bi mogli zamijeniti Ramosa su: Pau Tores (Villarreal), David Alaba (Bayern) i Džuls Kounde (Sevilla). Takođe, u klubu dosta nade polažu i u Edera Milita koji je na leto 2019. godine stigao u Real iz Porta za čak 50 miliona evra.

Međutim, Milidao i Rafael Varane se nisu baš pokazali u poslednje vrieme i treba očekivati da Kraljevi narednog leta dovedu pojačanje u defanzivi na leto.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.