ZBOG OVOG INTERVJUA TUHEL JE DOBIO OTKAZ U PARIZU: Sve su mogli da mu progledaju kroz prste, ali ne i ove reči!
Foto: Starsport©

rekao da ne cene njegove uspehe

ZBOG OVOG INTERVJUA TUHEL JE DOBIO OTKAZ U PARIZU: Sve su mogli da mu progledaju kroz prste, ali ne i ove reči!

Nemački stručnjak se pravdao da je to govorio u šali i da intervju nije dobro preveden

Objavljeno: 16:02h

Tomas Tuhel je dobio otkaz u Pari Sen Žermenu i skoro sigurno će ga zameniti Maurisio Poketino.

Nemac je ostao bez posla dan posle 4:0 pobede protiv Strazbura, ali i dan nakon što je "Sport1" objavio intervju u kojem je 47-godišnji Nemac kritikovao čelnike kluba.

- U ovih šest meseci iskreno sam se pitao: Da li sam trener ili sportski političar, ministar sporta? Gde je moja uloga kao trenera u ovakvom klubu? Ponekad je posao izazovan jer na PSŽ utiče puno stvari koje nisu u interesu ekipe. Ja volim fudbal, a u ovom klubu ne radi se uvek o fudbalu. Tužan sam i jer se moji uspesi ne cene - izjavio je Tuhel.

Tomas Tuhel
foto: Starsport©

Veruje se da je upravo zbog tog intervjua dobio otkaz. Nakon utakmice protiv Strazbura novinari su ga pitali o njegovim izjavama za "Sport1", a Tuhel se pravdao da je to bila šala i da je sve loše prevedeno.

- Nisam govorio o politici... Verujem da je pogrešno prevedeno. Pogledajte intervju! Rekao sam da je PSŽ poseban klub i veliki izazov. I da se ništa nije promenilo. Rečeno mi je da se pravi emisija o nemačkim trenerima, a ne da dajem intervju za "Sport1". Šalio sam se na nemačkom jeziku, prevod nije dobar. Ne možete prevoditi reč po reč. To je bila šala. I nisam dao dozvolu da se to objavi kao intervju.

Tuhel ostavlja tim na trećem mestu s bodom manje od vodećeg Liona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.