PITAO SAM MESIJA 14 PUTA O NJEGOVOJ BUDUĆNOSTI: Ako odluči da ode, niko ne sme da ga krivi!
Foto: EPA/JUANJO MARTIN

Ovaj intervju će odjeknuti

PITAO SAM MESIJA 14 PUTA O NJEGOVOJ BUDUĆNOSTI: Ako odluči da ode, niko ne sme da ga krivi!

Verovatno će svi ljubitelji fudbala s ogromnom pažnjom gledati ovaj intervju

Objavljeno: 10:47h

Kada je pre nekoliko meseci Lionel Mesi u intervjuu novinaru Rubenu Uriji otvorio dušu i rekao da želi da napusti Barselonu izazvao je pravi fudbalski zemljotres!

Mesi je tada otkrio da ga je prevario predsednik kluba Jozep Marija Bartomeu i da je zato odlučan u nameri da ode sa "Nou Kampa". Na sreću navijača Barselone Mesi je ostao a Bartomeu otišao.

Da li se nešto promenilo u Mesijevim razmišljanjima? To je pokušao da otkrije novinar Đordi Evole.

Mesi je u novom intervjuu, za koji se pojavio tizer, govorio o nepoznatim detaljima od dolaska u Barselonu do danas. Autor je otkrio i da ga je tokom intervjua čak 14 puta pitao o nastavku karijere.

- Na ovaj ili onaj način, mislim da ga sam ga 14 puta pitao o budućnosti. Nakon intervjua pričali smo još jedno sat i po vremena i tada sam shvatio koliko taj čovek voli Barselonu. Kada sam mu dodao dres da mi potpiše, način na koji ga je uzeo, shvatio sam šta za njega znači grb Barselone. Mesi će govoriti o svojoj budućnosti, ali šta god da odluči, ne smemo ga kriviti. Moj glavni utisak posle intervjua sa njim je - koliko samo voli Barselonu - rekao je autor intervjua.

U tizeru koji je na društvenim mrežama, za sada znamo da je Mesi rekao samo ovo:

- Imao sam loše trenutke na kraju sezone zbog svega što nam se desilo tokom leta. Onda sam poslao onaj faks... ali, sada se osećam odlično, željan sam uspeha i uzbuđen sam. Svestan sam da klub prolazi kroz težak period, ali želim da se borim i da pomognem ekipi - rekao je Mesi.

Kompletan intervju sa Mesijem biće objavljen na televiziji La Seksta u nedelju, 27. decembra u 21.25.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.