Još nemamo ni selektora, a FSS zakazao turneju reprezentacije u januaru po SAD! Ali bez najboljih igrača!
Foto: Starsport©

samo igrači iz Superlige

Još nemamo ni selektora, a FSS zakazao turneju reprezentacije u januaru po SAD! Ali bez najboljih igrača!

Interesantna odluka FSS-a u celoj ovoj situaciji

Objavljeno: 10:08h

Dok i dalje čekamo na novog selektora, Fudbalski savez Srbije je već zakazao turneju reprezentacije po SAD u januaru, tokom koje bi trebalo da se odigraju dve utakmice.

Slično prethodnim godinama, i u 2021. fudbalska reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Superlige trebalo bi da otputuje "preko bare", a FSS je definisao prethodnih dana da to bude u periodu od 21. do 31. januara, javlja "Sport klub".

Tokom tog perioda naš tim bi trebalo da odigra prijateljske mečeve verovatno protiv domaćina, SAD, i reprezentacije Dominikanske Republike.

Fudbalska reprezentacija Srbije
foto: Starsport©

Spisak igrača koji će igrati zavisiće isključivo od inicinalnih predloga domaćih klubova, a svaki klub će moći da pošalje najviše dvojicu kandidata, dok će konačan spisak odrediti ljudi u FSS-u.

E sad je pitanje šta superligaši misle o tome, jer su se i prethodnih godina mnogi bunili što im igrači odlaze u jeku zimskih priprema, a takođe, čini se da je sada daleko važnije pitanje izbora novog selektora, koga ćemo, kako stvari stoje, dobiti tek posle Nove godine, iako su iz FSS-a uveravali da će to biti ranije.

(Espreso.co.rs / Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.