AU! KAKVA BRUKA: Bivšem selektoru Srbije se svi SMEJU U FACU! Koliko se izblamirao, ovo je NADREALNO!
Foto: Starsport©

AJAOJ

AU! KAKVA BRUKA: Bivšem selektoru Srbije se svi SMEJU U FACU! Koliko se izblamirao, ovo je NADREALNO!

Klemente je u karijeri bio selektor Španije, Srbije, Kameruna, Libije, a bio je trener Atletik Bilbaa, Atletiko Madrida, Espanjola, Betisa, Tenerifa, Marseja, Valjadolida, Sportinga, Mursije

Objavljeno: 09:15h

Španski stručnjak Havijer Klemente iznio je svoju ideju kako bi u budućnosti trebalo da se bodujufudbalske utakmice, a ubrzo su mnogi istu proglasili "najglupljom mogućom".

Najpoznatiji baskijski fudbalski strateg smatra da bi trebalo promeniti pravilo bodovanja, naročito za utakmice koje završe nerešenim ishodom, pa je ustanovio sljedeće:

"Dao bih dva boda gostu i jedan domaćinu ako utakmica završi nerešeno. Mislim da bi to doprinelo da se fudbal igra napadački, a ova trenutna pravila su ionako izmišljena nekada davno", rekao je Klemente.

Ipak, to bi bio mač s dve oštrice, jer kada bi se uvelo ovako nešto, gostujuće ekipe igrale bi još veći bunker, posebno one ekipe koje nisu favoriti na utakmici, a dođu do vodstva, pa ne bi baš dobili neki dopadljiv fudbal u konačnici.

Klemente je u karijeri bio selektor Španije, Srbije, Kameruna, Libije, a bio je trener Atletik Bilbaa, Atletiko Madrida, Espanjola, Betisa, Tenerifa, Marseja, Valjadolida, Sportinga, Mursije...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.