NIKO KOVAČ OTPISAO STRAHINJU PAVLOVIĆA: Evo koju sudbinu su u Monaku namenili bivšem štoperu Partizana!
Foto: Starsport©

neophodni su mu minuti

NIKO KOVAČ OTPISAO STRAHINJU PAVLOVIĆA: Evo koju sudbinu su u Monaku namenili bivšem štoperu Partizana!

Mladi srpski defanzivac nije upisao ni minut na terenu za "kneževe"

Objavljeno: 19:13h

Januarski prelazni rok otvoriće vrata spasa za Strahinju Pavlovića. Mladi srpski štoper sa velikim ambicijama i velikim nadama od njega otišao je u Monako i tamo se zarobio.

Svi su govorili kako će dolazak Nika Kovača za trenera Monaka da dodatno olakša put Pavloviću, jer hrvatski stručnjak dobro sarađuje sa igračima sa Balkana, a ispostavilo se da je srpskog štopera potpuno otpisao. Od početka sezone do danas Strahinja nije upisao ni minut u dresu Monaka.

Zbog toga je klub iz Kneževine odlučio da ga u januaru pošalje na pozajmicu. "Fut Merkato" ne pominje koja bi mogla da bude potencijalna destinacija za Pavlovića, ali za igrače Monaka to je poslednjih godina najčešće belgijski Klub Briž, u kojem su i sada trojica fudbalera francuskog kluba. Uostalom, pominjalo se i letos, kada je Strahinja pakovao kofere za odlazak na Azurnu obalu da bi mogao da skrene prema Brižu.

Niko Kovač
foto: EPA/Lukas Barthtuttas

Monako traži klub u kojem će srpski reprezentativac da nastavi da se razvija, jer je u godinama kada su mu redovni minuti na terenu preko potrebni. Pavlović je od početka sezone igrao samo četiri utakmice, 245 minuta i to u dresu Srbije u Ligi nacija.

Pavlović je letos otišao iz Partizana u Monako, a taj transfer je vredeo 10.000.000 evra, s tim što su crno-beli očekivali i bonus od 2.000.000 kada Strahinja odigra 20 utakmica za tim iz Kneževine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.