JA BIH SA SVOJIH 39 GODINA POSLE TRI MEČA UMRO! Siniša Mihajlović pričao o fizičkoj spremi svojih igrača!
Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

verujemo da bi svi tako

JA BIH SA SVOJIH 39 GODINA POSLE TRI MEČA UMRO! Siniša Mihajlović pričao o fizičkoj spremi svojih igrača!

Fudbalere Bolonje u 13. kolu Serije A očekuje gostovanje ekipi Torina, a Siniša Mihajlović ističe da je najvažnije zabeležiti pobedu i uzeti bodove.

Objavljeno:

S obzirom na formu ekipe, to neće biti tako jednostavno i lako. Posle poraza od Intera (1:3) i Rome (1:5), Bolonja je osvojila bod na gostovanju Speciji (2:2).

Torino je poslednji na tabeli, ali Mihajlović svakako kaze da je cilj zabeležiti pobedu. Meč se igra u nedelju 20. decembra od 12.30.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Giorgio Benvenuti

- Nisam iznenađen situacijom u kojoj je Torino. Žao mi je, jer imam dobra sećanja vezana za ovaj klub. Ostao je taj sjajan odnos sa navijačima, timom, prednsednikom i svima u klubu. Ovo je još jedna potvrda onog što stalno ponavljam, da je ovo čudno prvenstvo i da svako može da zapadne u nevolju. Morate se brzo prilagoditi, da ne padnete u depresiju... Bez publike, priprema, sa svim povredama, virusom, svašta može da se dogodi. To što se dešava Torinu može bilo kome - kaže Siniša.

Bilo je dosta nezadovoljstva u Bolonji proteklih dana, na kraju se sve smirilo.

- Pričali smo, dogovorili smo se u vezi sa platama, igrači su se ponašali dobro i onda smo ih oslobodili iz pritvora - nasmejao se Mihajlović.

- Istina je da plate nemaju veze sa celom pričom. Poli i Palasio, dva kapitena, došli su i zatražili da razgovaramo. Složio sam se i zatražio od njih da pričaju sa celim timom. Ne tražim od njih da uvek pobeđuju, nego da izađu na teren sa pravaim pristupom - dodao je Siniša.

Torino je slabije krenuo, a Bolonja je na 12. mestu. Želja Mihajlovića je da njegov tim uzme tri boda.

- Pokušaćemo kao i do sada, idemo na pobedu. Znamo da su u nevolji, ne smemo da ih ohrabrujemo. Moramo da izađemo sa jakim motivom, da budemo agresivni i da postignemo gol više. Danilo i Palasio? Svi su u redu osim povređenih. Iznenađen sam, prosek godina igrača sada je znatno veći. Sa 39 ja bih posle treće utakmice već bio mrtav, a vidite Palasija, on je brz kao strela -

Siniša Mihajlović
foto: EPA

Kaže i da nije uplašen za suđenje, pošto je bilo dosta negativnih ocena suđenja na meču Torina i Rome.

- Imam poverenja u sudije, nisam zabrinut iako su ove godine donosili povremeno odluke na naćšu štetu. Možda sve, osim poslednji put kad su svirali penal u našu korist. Inače, nisam zabrinut. Nadam se da neće biti grešaka ni za jedna ni za drugi tim i da se sudije neće ni primetiti na terenu - zaključio je Mihajlović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.