ZABRANJENA KREMACIJA MARADONE: Pojavila se još jedna ćerka?! Pokrenula tužbu, traži se DNK test na očinstvo!
Foto: EPA/Mahmoud Khaled

iznenada

ZABRANJENA KREMACIJA MARADONE: Pojavila se još jedna ćerka?! Pokrenula tužbu, traži se DNK test na očinstvo!

Magali Alehandra Gil je bila data na usvajanje, a kako je ispričala pre 2 godine je saznala da joj je Dijego najverovatnije biološki otac

Objavljeno: 11:25h

Dijego Maradona je preminuo 25. novembra samo nekoliko dana posle svog 60. rođendana i sahranjen je u rodnom Buenos Ajresu, a poslednjih nedelja se najviše priča o njegovom nasledstvu, ali i njegovoj priznatoj i nepriznatoj deci.

Poznato je da je legendarni Argentinac za života priznao petoro dece, ali ima i veliki broj onih koji tvrde da im je Dijego otac, što nije nikada dokazano.

Nekoliko dana posle sahrane se javio bio izvesni mladić 19-godišnji Santijago Lara koji već godinama tvrdi da je njegov vanbračni sin, a sada se javila i jedna devojka koja takođe traži ekshumaciju Maradoninog tela kako bi bio urađen DNK test očinstva.

Dijego Maradona
foto: EPA/Enrique Garcia Medina

Magali Alehandra Gil (25) pokrenula je parnicu u sredu kako bi utvrdila da li Dijego njen biološki otac, prenose argentinski mediji.

- Suočena sa smrću gospodina Maradone 25. novembra 2020. godine, činjenicom koja je javno poznata i koja u ovom slučaju ne zahteva njegovu akreditaciju, gospođa Gil zahteva da se studija histokompatibilnosti izvrši unapred kao dokaz i da u tu svrhu postupajuće tužilaštvo dostavlja uzorak DNK dobijen od osobe protiv koje se tuži - navode iz suda.

Dijego Maradona
foto: EPA/Alejandro Ernesto

Pored toga potencijalna naslednica Dijega Maradone traži da se groblje na kojem je sahranjen legendarni fudbaler čuva iz predostrožnosti.

- Traži da se iz mera predostrožnosti čuva groblje "Jardin Bella Vista", okrug San Miguel, provincija Buenos Ajres, i da se obavesti o zabrani inoviranja na posmrtnim ostacima gospodina Diega Armanda Maradone, tako da njegovi naslednici i / ili neposredni srodnici i / ili treća lica nemaju ostatke trupla i telo je sačuvano, čime se izbegava njegovo kremiranje.

Gil je rođena u decembru 1995. godine i odmah je data na usvajanje. Pre dve godine je saznala da je njen biološki otac verovatno Dijego Maradona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.