NOVI SPORTSKI DIREKTOR ŽELI LALATOVIĆA ZA TRENERA: Seli li se trener Vojvodine već u januaru u Premijer ligu?!
Foto: Starsport©

sve zavisi od njega

NOVI SPORTSKI DIREKTOR ŽELI LALATOVIĆA ZA TRENERA: Seli li se trener Vojvodine već u januaru u Premijer ligu?!

Pitanje je samo da li mu je izazov da se iz srpskog fudbala preseli u Bosnu i Hercegovinu?!

Objavljeno: 10:40h

Nenad Lalatović bi mogao da već tokom zime napustio Vojvodinu s kojom beleži sjajne rezultate i ove sezone.

Perspektivni srpski trener je i ranije najavio da mu je želja da se okuša u inostranstvu, te da posle godina rada u Srbiji, ode i vani.

A sad bi mu se mogla ukazati prilika za to, mada je veliko pitanje, da li se to može i nazvati neko inostranstvo, kao i da li je to nešto što bi ga privuklo da napusti već u januaru Novosađane i preseli se u komšiluk.

Nenad Lalatović
foto: Printscreen/youtube/Superliga Srbija

Naime, kako javlja "Glas Srpske", srpski stručnjak je velika želja banjalučkog Borca, tačnije čoveka koji bi uskoro trebalo da sedne u fotelju sportskog direktora tog kluba, Vlade Jagodića.

Navodno bi u narednim danima, odnosno tokom vikenda kada će čelnici kluba obaviti razgovore sa Jagodićem, mnogo toga trebalo biti jasnije, ali kao što rekosmo najviše će zavisiti od želje Lalatovića da li će mu biti dovoljan izazov da mu prvi angažman van Srbije bude u Banja Luci.

Istini za volju, poslednjih nedelja Lalatović nije u dobrim odnosima sa čelnicima Vojvodine koje je prozivao javno zbog kašnjenja plata i dugovanja prema igračima i zaposlenima u klubu, iako se poslednjih dana situacija stišala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.