AFRIKANAC STAVLJEN U IZLOG: Partizan odredio cenu ispod koje neće pregovarati o prodaji!
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Čekaju se ponude

AFRIKANAC STAVLJEN U IZLOG: Partizan odredio cenu ispod koje neće pregovarati o prodaji!

Crno-beli žele da tokom januara ostvare novu višemilionsku prodaju

Objavljeno: 10:05h

Partizan je stavio Sejdubu Sumu u izlog i okačio mu cenu.

Afrikanac je trenutno najvredniji igrač "Parnog valjka" koji će svakako morati da proda nekoga tokom januarskog prelaznog roka, a velika je verovatnoća da to upravo bude vezista koji je u finišu jeseni nastavio tamo gde je stao sa odličnim igrama pre prinudne pauze zbog povrede oka u Večitom derbiju.

U Humskoj su već odredili cenu od 3.000.000 evra ispod koje neće uopšte želeti da pregovaraju sa zainteresovanim klubovima, a nije da ih nema, prenosi "Mozzartsport".

Sejduba Suma
foto: Starsport©

Ipak, najviše se čekaju ponude sa Bliskog istoka, odnosno sa Arabijskog poluostrva.

Početkom ove nedelje je najavljeno da će jedan klub iz Katara uskoro uputiti i zvaničnu ponudu, dok se čekaju i ponude nekih od timova iz Saudijske Arabije, gde su crno-beli u prethodnih 6 meseci prodali trojicu igrača (Nemanja R. Miletić, Nemanja Nikolić i Uroš Vitas).

Takođe, bilo je i interesovanja i klubova iz Kine i MLS-a, ali to su za sada ponude na dugačkom štapu i nikakav konkretniji kontakt nije ostvaren.

Bude li istrajao na tom obeštećenju, Partizan bi ekonomski u potpunosti vratio sam novac uložen u bivšeg prvotimca Slovana, kad se sabere utrošak na ime obeštećenja, bonusi za lična i timska ostvarenja i primanja u minule tri sezone.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.