SUKOBILI SE STANKOVIĆ I KANGA?! Gabonac na ivici da bude precrtan za sva vremena zbog ponašanja!
Foto: Starsport©

na tankom ledu

SUKOBILI SE STANKOVIĆ I KANGA?! Gabonac na ivici da bude precrtan za sva vremena zbog ponašanja!

Sada je veliko pitanje da li će ga trener "pomilovati" ili će već u januaru uslediti rastanak

Objavljeno: 09:49h

Puklo je između Dejana Stankovića i Gelora Kange. Gabonac je svojim ponašanjem naterao trenera Crvene zvezde da ga skloni iz tima za prethodne dve utakmice, a verovatno i za poslednji meč u ovoj godini, u Kupu protiv Rada.

Ofanzivni vezista nalazi se na tankom ledu, ali još nije u potpunosti precrtan kod mladog stručnjaka.

Njegovi fudbalski kvaliteti nikad nisu bili sporni, međutim, ponašanje jeste, a ponovo je imao svoj "bubice" na gostovanju u Liberecu, pa je zato bio van konkurencije za tim u mečevima protiv Bačke i Metalca.

Dejan Stanković, Gelor Kanga
foto: Starsport©

Razlog za to jeste što je u meču Lige Evrope, nezadovoljan izmenom, odbio da pruži ruku i pozdravi trenera uz reči da će o svemu pričati kasnije, ili u Beogradu.

Njih dvojica su, prema saznanjima "Mozzartsporta", imali verbalnu raspravu i za vreme, ali i posle utakmice u Češkoj, zbog čega je Stanković mnogo zamerio Kangi i preko čega mu neće tek tako preći.

Na sve to se nadovezalo i skandalozno ponašanje Gabonca po povratku u Beograd kad je napravio incident na aerodromu "Nikola Tesla" svađajući se i otimajući oko torbe sa zaposlenima u carinskoj kontroli, što je snimljeno na kamerama i ubrzo pušteno u javnost.

Dejan Stanković, Gelor Kanga
foto: Starsport©

Stanković je toliko bio ljut da je bio spreman čak i da zauvek precrta kreativca, ali će o njegovoj sudbini očigledno razgovarati tokom zimske pauze sa upravom kluba.

Dejan Stanković sigurno neće preći preko nekih stvari, svestan da bi ekspresnim pomilovanjem ugrozio atmosferu u svlačionicu i disciplinu unutar ekipe, ali... Da bi se „ispeglao“ status Gelora Kange biće potrebno mnogo diplomatije, verovatno i kompromisa. Možda i javno izvinjenje Gelora Kange, mada Gabonac nije baš poznat kao ličnost koja voli da se umiljava.

Trener crveno-belih nije se oglašavao javno o Gaboncu, te tako ostaje mogućnost za "pomilovanje", mada isto tako nije isključeno da posle samo 6 meseci po povratku na Marakanu Kanga već tokom zime bude prodat.

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.