ZVEZDA KUPUJE AFRIKANCA KOJI JE NEKADA KOŠTAO 7 MILIONA EVRA: Crveno-beli pred najvećim zimskom poslom!
Foto: Starsport©

sjajno

ZVEZDA KUPUJE AFRIKANCA KOJI JE NEKADA KOŠTAO 7 MILIONA EVRA: Crveno-beli pred najvećim zimskom poslom!

Ipak, Saudijci, koji ne računaju na Sanoga, očigledno su rešeni da se već u zimskom prelaznom roku raziđu sa bivšim igračem Jang Bojsa, za koga su svojevremeno platili 7 miliona evra obeštećenja

Objavljeno:

Crvena zvezda je na dobrom putu da realizuje najvažniji potpis u zimskom prelaznom roku, pošto bi Seku Sanogo uskoro trebalo da postane igrač pod ugovorom crveno-belih.

Fudbaleru iz Obale Slonovače je isticala pozajmica do kraja godine, a crveno-beli su, kako Telegraf saznaje, na dobrom putu da sklope dogovor sa Sanogom i njegovim matičnim klubom Al Itihadom.

Ono što je veliki podvig menadžmenta crveno-belih, jeste podatak da za Sanoga Zvezda ne bi plaćala obeštećenje, već bi on raskinuo ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije i zatim se obavezao na vernost crveno-belima.

Prvobitno je ideja bila da se pozajmica produži, pošto Sanogo u Saudijskoj Arabiji ima jak ugovor, koji Zvezda nije u mogućnosti da isplaćuje. Sanogo je trebalo da nastavi da igra za Zvezdu kao pozajmljen igrač, pošto mu ugovor sa Al Itihadom ističe tek na leto 2022.

Ipak, Saudijci, koji ne računaju na Sanoga, očigledno su rešeni da se već u zimskom prelaznom roku raziđu sa bivšim igračem Jang Bojsa, za koga su svojevremeno platili 7 miliona evra obeštećenja.

Sanogo je u Zvezdi na pozajmici punih godinu dana. Prvih nekoliko meseci je imao pauzu zbog povrede kolena, ali od početka nove sezone postao je nezamenjiv šraf u mašineriji Dejana Stankovića i bio je jedan od najzaslužnijih za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope, a potom i za dobre rezultate u grupi i izboreno evropsko proleće.

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.