SUZE SU MI IŠLE OD UŽASNIH USPOMENA, ALI BOG ME JE JOŠ JEDNOM POŠTEDEO! Zvezda PSŽ-a izbegao duže odsustvo s terena
Ne opet štake!, Foto: EPA/Yoan Valat

dobro je prošao

SUZE SU MI IŠLE OD UŽASNIH USPOMENA, ALI BOG ME JE JOŠ JEDNOM POŠTEDEO! Zvezda PSŽ-a izbegao duže odsustvo s terena

Lion je savladao Parižane u derbiju 14. kola Lige 1

Objavljeno:

Brazilska zvezda iz redova Pari Sen Žermena na nosilima je napustio teren Parka prinčeva nakon grubog starta igrača Liona, a njegovog sunarodnika, Tijaga Mendesa.

Da stvar bude gora, faul se dogodio u poslednjim trenucima susreta.

Međutim, prema prvim informacijama, u PSŽ-u mogu da odahnu jer ozleda ipak nije teže prirode.

Podsetimo, Nejmar je pretrpeo ozbiljne povrede stopala 2018. (propustio 16 utakmica) i 2019. godine (propustio 18 utakmica), a uprava kluba je svesna kako su Parižani sa ili bez Nejmara potpuno druga ekipa pa im sigurno nije bilo svejedno kada su gledali kako se Brazilac previja na zemlji i jauče od bolova.

foto: EPA/Yoan Valat

Tijago Mendes je dobio je direktan crveni karton posle pregledanja snimka i može biti srećan što je u pitanju samo lakša povreda jer ne sumnjamo da bi ga u domovini dočekali 'na nož' da se išta ozbiljnije dogodilo Nejmaru.

Mendes se nakon svega i izvinio Nejmaru preko svog Instagram profila.

Medicinski izveštaji pokazali su da je došlo samo do uganuća zgloba, a ne pucanja, kao što se nagađalo. Dodatnim pregledima napadač će biti podvrgnut za dva dana.

- Suze su mi išle od bola, očaja, straha i teskobe zbog operacije, štaka i drugih užasnih uspomena - napisao je Nejmar na Instagram storiju i dodao:

foto: Printscreen Instagram/neymarjr

- Moglo je biti i gore, ali još jednom me Bog poštedeo nečeg ozbiljnijeg.

Francuski mediji (L'Ekip i Radio Monte Karlo) vrlo su optimistični pa prognoziraju da bi oporavak Nejmara trebalo da traje maksimalno tri nedelje.

Nejmar bi u svakom slučaju trebalo da bude potpuno spreman do februara i prve utakmice osmine finala Lige šampiona u kojoj će se "Sveci" boriti s njegovim bivšim klubom, Barselonom. Biće to njegov prvi susret s Kataloncima otkako ih je 2017. godine napustio u rekordnom transferu (222 miliona evra).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.