PSŽ SE SPREMA ZA MEGA TRANSFER! Mesi je JOŠ Barsin igrač, normalno je da Nejmar priča o njemu, ali nije sad vreme!
Foto: EPA/Julien De Rosa

nema ništa protiv

PSŽ SE SPREMA ZA MEGA TRANSFER! Mesi je JOŠ Barsin igrač, normalno je da Nejmar priča o njemu, ali nije sad vreme!

Lionel Mesi j, navodno, vrlo nezadovoljan u Kataloniji

Objavljeno: 14:48h

Zvezda Pari Sen Žermena Nejmar izjavio je posle velikog trijumfa nad Mančester junajtedom u Ligi šampiona kako mu je najveća želja da igra ponovo sa Lionelom Mesijem.

Pošto od njegovog povratka u Barselonu verovatno nema ništa, pogotovo uzevši u obzir finansijske probleme katalonskog kluba, mediji su vrlo brzo počeli da spekulišu o transferu sjajnog Argentinca na Park prinčeva.

foto: EPA/Peter Powel

Upitan na tu temu, sportski direktor PSŽ-a Leonardo rekao je da ne želi da priča o tužim fudbalerima.

- Normalno je da Nejmar tako nešto izjavi argentinskom novinaru. Pričali su o Mesiju i to je normalna tema - rekao je Leonardo.

- Mi moramo da poštujemo druge. Mesi je još igrač Barselone. Mi nismo zadovoljni kada drugi pričaju o našim fudbalerima, tako da nećemo ni mi o tuđim. Sada nije vreme da pričamo o prelaznom roku. Moramo da ostanemo fokusirani na naše ciljeve.

foto: EPA/Alejandro Garcia

Mesi je bio na izlaznim vratima Barselone još tokom leta, pominjao se transfer u Mančester Siti, ali je zbog komplikovane klauzule u ugovoru, odlučio da ostane.

Zbog loših partija "Blaugrane" u Primeri i teške finansijske situacije u klubu, sve više se pominje da bi katalonski gigant mogao da proda svog najboljeg igrača već u januaru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.