POČEO RAT ZBOG MARADONINOG NASLEDSTVA: Procurila prepiska njegovih ćerki i advokata na WhatsApp-u! Užas!
Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

lešinarenje je krenulo

POČEO RAT ZBOG MARADONINOG NASLEDSTVA: Procurila prepiska njegovih ćerki i advokata na WhatsApp-u! Užas!

Verovatno će mnogima biti degutantno kako niko neće prezati ni od čega kako bi dobio makar deo svog kolača iz onoga što je iza sebe ostavio slavni fudbaler

Objavljeno: 13:00h

Najavili smo vam još kada smo preneli vest da je Dijego Maradona iza sebe ostavio veliko bogatstvo, uglavnom kroz imovinu, da će se voditi bitka na krv i nož za njegovo nasledstvo i da će se svi koji to žele služiti prljavim sredstvima i iznositi prljav veš u javnost.

Očekivalo se da će krenuti jako čim je objavljeno da je navodno preminuli legendarni fudbaler izbacio iz svog testamenta bivšu suprugu Klaudiju Viljafane i njihove dve ćerke Dalmu i Đaninu, i lešinarenje je već počelo.

foto: EPA/ CHRISTOPHE KARABA

Svako iz njegove porodice želi "deo ovog kolača", a u tome prednjače Dalma i Đanina. O tome je govorio i njegov advokat Matijas Morla koji se brine o sudskim stvarima koji je u lošim odnosima s Maradoninim ćerkama već godinama jer one žele da naslede sve što njihov otac poseduje, ali je to nemoguće zbog činjenice da nisu njegova jedina deca.

Da ne cene Morlu najbolje su pokazale na sahrani Maradone kada su ovom advokatu zabranili da prisustvuje istoj.

Matijas Morla
Matijas Morlafoto: Profimedia

- Nikad vam neću zaboraviti što ste mi to zabranile. Sram da vas bude - napisao je Morla na "WhatsApp" grupi Maradoninim ćerkama, a odgovorila mu je ona starija, Dalma koja je samo napisala "kukavice".

Morla, osim što je bio Maradonin advokat, bio je i jedan od njegovih najbližih prijatelja i on je vlasnik prava na Maradonin brend u Argentini i SAD-u, tako da se nikako ne može izbaciti iz raspodele imovine.

Što se tiče imovine ona je impozantna. Španska "Marka" navodi da Maradona iza sebe ostavlja, između ostalog, mlin i fabriku testenine u Venecueli, luksuzni hotel u Havani i pet nekretnina na elitnim lokacijama u Buenos Ajresu.

U Belorusiji, gde je bio direktor Dinama iz Bresta, ostali su mu prsten s briljantima vredan 300 hiljada evra i možda najbizarniji komad Maradonine ostavštine - vojno amfibijsko vozilo.

U Kini je nekoliko škola fudbala kojima je prodao pravo na korišćenje njegovog imena, dok mu je u Dubaiju ostao "Rols Rojs Duh" vredan 300.000 evra, BMW osmica od 145.000 evra te brojni skupoceni pokloni kojima su ga šeici obasipali dok je bio trener Al Vasla i Fudžairaha.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.