Žestok napad na Adema Ljajića!
Adem Ljajić, Foto: Starsport©

zbog kilograma

Žestok napad na Adema Ljajića!

Teški dani za srpskog reprezentativca

Objavljeno: 13:45h

Bešiktašu i Ademu Ljajiću definitivno ne ide na početku sezone, a ako pitate turske medije krivac je srpski fudbaler. Tačnije višak kilograma kod veznog fudbalera.

Ispao je Bešiktaš na prvom stepeniku u kvalifikacijama za Ligu šampiona od PAOK-a, a onda je u Ligi Evrope doživeo šamar od Rio Avea. U domaćem prvenstvu su crno-beli iz Istanbula dobili samo jedan meč, dovoljno da se brod poljulja. Traže se krivci, a prvi na udaru je naš reprezentativac Adem Ljajić.

Prema pisanju lista “Sabah”, Adem Ljajić ima višak kilograma i dok to ne sredi neće moći da se vrati u startnih “11”. Navodno, za našeg veznog igrača već je napravljen program po kom će da trenira i tako se rastosilja viška kilograma. Ako to učini u kratkom periodu vratiće se u prvi tim, a ako ne Adem Ljajić bi mogao da napusti Istanbul i pre juna 2022. godine.

Adem Ljajić je ove sezone odigrao svega 113 minuta za Bešiktaš. Bolji mu je prosek u selekciji Srbije gde je “upisao” nastup protiv Mađarske. Ruku na srce odigrao je bledunjavih 45 minuta.

(Esperso.rs/Maxbet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.