ZVEZDA U JANUARU KUPUJE STRELCA NAJLEPŠEG GOLA JESENJE POLUSEZONE: Ipak, neće odmah zaigrati za crveno-bele!
Foto: Starsport©

imaju plan

ZVEZDA U JANUARU KUPUJE STRELCA NAJLEPŠEG GOLA JESENJE POLUSEZONE: Ipak, neće odmah zaigrati za crveno-bele!

U Ljutice Bogdana uveliko prave planove da pokupe trenutno najveće talente i potom ih pošalju na kaljenje dok ne dostignu nivo potreban da igraju u Zvezdi

Objavljeno: 09:27h

Crvena zvezda je rešila da počne da primenjuje transfer politiku najvećih klubova Evrope, a to znači da će u Srbiji pokušati da kupi sve što je najtalentovanije i veliki potencijal, a potom ih da klubovima na kaljenje dok ne steknu nivo da obuku crveno-beli dres.

A kako piše "Sportski žurnal", prvi igrač koji bi trebalo da potpiše ugovor s šampionom Srbije i potom da bude prosleđen na pozajmicu je Prestiž Mbungu koga smo upoznali preprošlog vikenda kada je postigao spektakularni gol makazicama.

Krilni napadač Metalca iz Gornjeg Milanovca je skrenuo pažnju na sebe tokom ove polusezone svojim asistencijama, kojih ima već 6 na svom kontu i upravo tim jedinim, ali spektakularnim pogotkom.

Naravno, na Marakani su procenili da nije dovoljno kvalitetan da se odmah u januaru bori za mesto u timu Dejana Stankovića, pa bi 20-godišnjeg Kongoanca ostavili na kaljenju u Gornjem Milanovcu makar još 6 meseci.

To je ipak samo Zvezdin plan, a pita se i Metalac, koji bi prema Žurnalovim informacijama mogao da izabere finansijski isplativiju opciju, da već sada proda Prestiža neimenovanom belgijskom klubu, koji je odavno zainteresovan, ali nije još konkretizovao takvo razmišljanje ponudom. Ipak, u Milanovcu očekuju da bude primamljivija od Zvezdine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.