NOVI SLUČAJ KORONAVIRUSA U ZVEZDI: Test je pokazao da je pozitivan, u izolaciji je od kad su mu se javili simptomi!
Foto: Starsport©

maler

NOVI SLUČAJ KORONAVIRUSA U ZVEZDI: Test je pokazao da je pozitivan, u izolaciji je od kad su mu se javili simptomi!

On će u narednom periodu biti u samoizolaciji

Objavljeno:

Novi slučaj koronavirusa u Crvenoj zvezdi. Poslednji igrač koji je pozitivan na testiranju na Covid-19 jeste Željko Gavrić, što je klub i potvrdio u saopštenju za javnost.

- Čim je osetio prve simptome, Gavrić je odmah testiran, a potom bio i u potpunoj izolaciji u odnosu na ostatak tima. Nažalost, nalaz je pokazao da je pozitivan na koronavirus. Nastavili su izabranici Dejana Stankovića da treniraju normalnu i da se pripremaju za utakmicu protiv Slovana iz Libereca, kao i za sve ostale takmičarske izazove koji nas očekuju. Najvažnije od svega je da se Gavrić dobro oseća i verujemo da će ubrzo biti na terenu sa saigračima. Naš klub testira igrače na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih. Željko Gavriću želimo brz i uspešan oporavak, te da se što pre priključi ekipi u novim pobedama - navodi se u saopštenju.

Podsećamo da je pre njega van stroja zbog koronavirusa bio Milan Rodić.

Takođe, Gavrić je u prethodnom periodu imao problema s povredom, pa je propustio nekoliko poslednjih mečeva crveno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.