SEĆATE SE IVANA ŠAPONJIĆA KOJI JE POTONUO U ATLETIKU?! "Jorgandžije" će ovim potezom pokušati da mu spase karijeru!
Foto: EPA/Kiko Huesca

poslednja šansa

SEĆATE SE IVANA ŠAPONJIĆA KOJI JE POTONUO U ATLETIKU?! "Jorgandžije" će ovim potezom pokušati da mu spase karijeru!

U poslednje 4 godine na prste jedne ruke može se izbrojati na koliko je utakmica bio na terenu i skroz je nestao sa scene

Objavljeno:

Atletiko Madrid je za vikend zaseo na prvo mesto Primere pobedom nad Valjadolidom, ali "jorgandžije" su rešile da ipak budu dobri domaćini i potrude se da gosti ne odu baš praznih ruku, ako se tako može reći.

"AS" piše da su čelnici Atletika ponudili Ivana Šaponjića Valjadolidu na šestomesečnu pozajmicu.

Nekadašnji "Zlatni Orlić" i sam je zaboravio kada je poslednji put igrao takmičarski i ozbiljan fudbal, s obzirom da je od dolaska na "Vandu Metropolitano" u leto 2019. kao deo transfera Žoaa Feliksa, odigrao ukupno 64 minuta u ukupno tri meča.

foto: EPA/Javier Lopez Hernandez

Nekadašnji igrač Partizana ima samo 23 godine i neophodno mu je da igra, jer od odlaska iz Humske, takoreći nije uopšte igrao, a to je bilo u leto 2016. godine, pošto je u Benfiki uglavnom igrao za B tim.

- Pričali smo s njim pre početka sezone i jasno mu stavili do znanja kakvi su nam planovi s njim i nemam tome ništa da dodam - rekao je nedavno Dijego Simeone kada su ga novinari pitali za Ivanov status.

Tako da bi šestomesečni boravak u Valjadolidu sigurno odgovarao Šaponjiću da koliko toliko se ponovo vrati u takmičarski fudbal i orbitu, jer kako sada stvari stoje, njegovoj karijeri se ne piše nimalo dobro, iako ima kao što rekosmo tek 23 godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.