AKO TREBA DA SE DOBIJE 3:0, MORA DA SE RIZIKUJE! Stanković najavio ofanzivu na Hofenhajm!
Foto: Starsport©

borba za 1. mesto

AKO TREBA DA SE DOBIJE 3:0, MORA DA SE RIZIKUJE! Stanković najavio ofanzivu na Hofenhajm!

Zvezda ima priliku da se izbori za 15. evropsko proleće

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković održao je poslednju konferenciju za novinare pred duel sa Hofenhajmom u Ligi Evrope.

Crveno-belima će primarni cilj biti da izbore plasman u nokaut fazu takmičenja i tako po 15. put u istoriji kluba obezbede evropsko proleće.

Ali, trijumf ubedljiviji od 2:0 koliko je šampion Srbije poražen u prvom kolu u Nemačkoj, doneo bi mu prednost u međusobnim duelima i prvo mesto na tabeli.

- Ne znam šta da kažem, ja sam realista. Ako treba da dobiješ 3:0, mora da se rizikuje, da se mnogo otvori, svakako idemo na pobedu, iz organizovane igre. Fudbal je čudna igra, nikad ne znaš kako će da se namesti. Bitno je da budemo kompaktni, da pristup 11 momaka i onih sa klupe bude stopostotan, a onda polako, minut po minut - istakao je trener Dejan Stanković na poslednjoj konferenciji za medije.

foto: EPA

Zvezda će na stadionu Rajko Mitić biti lišena pomoći Aleksandra Kataija, Mirka Ivanića, Alekse Vukanovića i Milana Rodića.

Međutim, Stanković napominje da je nesigurno i u kom će sastavu nemački klub doputovati u Beograd.

- Igramo protiv dominantne ekipe u našoj grupi, rezultati to govore, možda oni u Bundesligi imaju malo probelma, ali to nije merilo. Videćemo sa kakvim timom će doći, da li će kalkulisati jer je i njima Bundesliga važna - istakao je Stanković.

Utakmica počinje u četvrtak u 18.55h.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.