DA STE VIDELI GDE JE UMRO I VI BISTE: Maradona nije imao pristojan WC, srce mu radilo na 38%, novi MUČNI detalji!
Foto: EPA/Enrique Garcia Medina

nimalo prijatno

DA STE VIDELI GDE JE UMRO I VI BISTE: Maradona nije imao pristojan WC, srce mu radilo na 38%, novi MUČNI detalji!

Kako se navodi, srce mu se uvećalo za dva puta, a pritisak je mogao samo lekovima da reguliše

Objavljeno:

Klupko oko smrti Dijega Maradone i faktora koji su doveli do fatalnog ishoda i dalje se raspetljava, a istraga još traje i ne deluje da će se uskoro završiti.

Argentinski mediji već danima objavljuju nove neprijatne, a poneke i neproverene informacije o svemu što se dešavalo poslednjih dana pred smrt El Pibea.

Imali smo prilike da vidimo i u kakvim je uslovima Maradona proveo svoje poslednje dane u kući u kojoj se oporavljao od operacije na mozgu koji baš i nisu lepi, kao i to što nije imao, po svemu sudeći adekvatnu medicinsku negu.

foto: EPA/Tatyana Zenkovich

I dok traje istraga, argentinski mediji danas su objavili nove mučne informacije o poslednjim danima velikog Maradone. Italijanska "Republika" je prenela neke od njih.

- Nadzor je ovde ključna reč jer se čini da su sestre koje su mu dodeljene učinile premalo da bi pomogle Maradoni. U kući nije imao niti pristojan WC tako da je morao da koristi hemijski - citira "Republika".

Isti list piše da je Maradoni srce radilo na samo 38 odsto kapaciteta te da mu se povećalo za dva puta. Takođe dodaju kako je imao probleme s visokim pritiskom koji se nije mogao držati pod kontrolom samo lekovima.

foto: EPA/Cezaro De Luca

- Da ste videli gde je Dijego umro i vi biste umrli - izjavila je Maradonina bivša supruga Klaudija Viljafane. Njenu rečenicu je potvrdio Oskar Ruđeri, Maradonin saigrač iz reprezentacije i veliki prijatelj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.