DIJEGO, OVO MI JE NAJGORI DAN U ŽIVOTU! Ne mogu pričam, da jedem... Od ovih reči suze same liju! (VIDEO)
Foto: AP

oproštaj

DIJEGO, OVO MI JE NAJGORI DAN U ŽIVOTU! Ne mogu pričam, da jedem... Od ovih reči suze same liju! (VIDEO)

Snimak podelila fudbalska reprezentacija Argentine

Objavljeno:

Svakog dana ređaju se mnogobrojni dirljivi oproštaji od slavnog Dijega Maradone. Ali, jedan koji se pojavio na društvenim mrežama posebno je emotivan.

Na Tviter stranici fudbalske selekcije Argentine, uz natpis: - Dijego, u našim srcima uvek ćeš biti "Večiti". Hvala za sve, objavljen je snimak sa potresnom naracijom.

- Dijego, moram da ti kažem nešto. Ovo je jedan od najgorih dana u mom životu. Prošao sam sve i svašta, ali nikad ništa slično ovome. Hteo sam da objavim vest, ali baš kao ti, ni ja nisam mogao - počinje oproštaj od El Pibea čovek čiji je video objavila Seleccion Argentina.

- Ne mogu da govorim, ne mogu da jedem, ne verujem da je to istina. Kao da je otišao neko iz moje porodice, kao da je otišao deo svake porodice u Argentini. Oni koji nisu rođeni ovde, teško će to razumeti. Ako im nikada nije svirana naša himna, ako nisu morali da "skupe" noge, ako nisu morali da daju najbolji gol u istoriji da bi kompletirali glupi rat!

foto: Printscreen Youtube

Kraj poruke nije ništa manje tužan.

- Da, Dijego, možda zvuči preterano, ali ovo je jedan od najgorih dana u mom životu. Zahvaljujući tebi doživeo sam najlepše, najromantičnije, najčarobnije, najsrećnije i najupečatljivije dane. Dijego, ja sam Argentinac i danas osećam potrebu da budem blizu drugog Argentinca samo da mi ti ne bi nedostajao toliko mnogo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.