ODUŠEVLJEN SAM ZVEZDOM: Ne znam ništa o tome da se interesuju za mene! Možda su kontaktirali klub!
Foto: EPA/JOHN RANDERIS

Potencijalno pojačanje u januaru

ODUŠEVLJEN SAM ZVEZDOM: Ne znam ništa o tome da se interesuju za mene! Možda su kontaktirali klub!

Srpski šampion će svakako tokom zime juriti pojačanje baš na toj poziciji koju on pokriva

Objavljeno:

Nekadašnji kapiten Vojvodine i bivši član Crvene zvezde Nikola Antić osvojio je titulu u Belorusiji sa Šahtjorom iz Soligorska u dramatičnom poslednjem kolu prvenstva.

Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije koji je u Litvaniji pre 7 godina osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu sa "Orlićima" odigrao je vrhunsku sezonu.

To je pokrenulo i priče da se Zvezda interesuje za njega da ga vrati na Marakanu, posebno što se već uveliko govori o odlasku Milana Rodića tokom zime, pa će mesto levog beka ostati upražnjeno.

foto: Starsport©

- Ne znam ništa o interesovanju Zvezde. Moguće je da su iz Beograda kontaktirali klub, ali ja o tome nisam obavešten. Postoji interesovanje pojedinih klubova, ali nema zvaničnih ponuda. Ne opterećujem se, dobro mi je ovde - poručio je Antić za "Mozzartsport".

Pored obaveza 26-godišnji defanzivac stiže da isprati i igre klubova iz Srbije čije je boje branio.

- Pratim fudbal u Srbiji, gledam sve bivše klubove. Oduševljen sam Zvezdinom igrom i svime što rade. Uspesi crveno-belih su odlični za naš fudbal. Predstavljaju nas na najbolji način. Zvezda nas trenutno reprezentuje fudbalski poput Đokovića u tenisu. Sa druge strane, srećan sam zbog Kupa Srbije koji je osvojila Vojvodina. Drago mi je jer se ne dešava često, obično se Partizan i Zvezda smenjuju u tome, pa je trofej potvrda kvaliteta i rada Lalatovića i igrača - istakao je Antić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.