MILIJAŠ PONOSAN POSLE RADA: Razlog je ovih 7 momaka!
Foto: Starsport©

bonusi

MILIJAŠ PONOSAN POSLE RADA: Razlog je ovih 7 momaka!

- Čestitam im na tome što su dobili šansu da igraju, to je sjajna stvar za sve njih. Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića

Objavljeno:

Crvena zvezda je savladala Rad rezultatom 3:0, a utiske posle meča izneo je jedan od pomoćnika Dejana Stankovića - Nenad Milijaš koji nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je naš tim utakmicu završio sa čak sedmoricom fudbalera koji imaju do 21 godine.

- Čestitam im na tome što su dobili šansu da igraju, to je sjajna stvar za sve njih. Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića, debitanta, i čestitam mu ovom prilikom na tome što je osetio barut seniorskog fudbala i to u dresu kluba čije je dete. Najvažnije za nas je da smo osvojili nova tri boda i da nismo primili gol. Teške su utakmice domaćeg prvenstva posle evropskih, ali smo odigrali na pravi način i trijumfovali - počeo je Milijaš.

Naš bivši kapiten, a sadašnji asistent u stručnom štabu Dejana Stankovića smatra da se ovakvim utakmicama dolazi do titule

- Svaki bod je bitan i igrači su svesni toga. Na svaka tri dana imamo utakmice, ali fudbaleri vredno treniraju, jer znaju šta nam je cilj. Samo da nastavimo ovako i da nas povrede zaobiđu - zaključio je Milijaš.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.