OŽEGOVIĆ OTPUŠTEN IZ BOLNICE: Bio sam u baš lošem stanju! Ono najgore je iza mene!
Foto: Saša Pavlić Koky

dobro je

OŽEGOVIĆ OTPUŠTEN IZ BOLNICE: Bio sam u baš lošem stanju! Ono najgore je iza mene!

Kako je ispričao vest o njegovom zdravstvenom stanju je stigla malo kasno u Srbiju

Objavljeno:

Ognjen Ožegović je izašao iz bolnice u koju je bio smešten zbog komplikacija nastalih kao posledica koronavirusa kojim je zaražen.

Javnost u Srbiji se alarmirala posle dramatičnih vesti koje su stigle iz Turske u kojima se pisalo da mu se pogoršalo zdravstveno stanje zbog čega je morao da bude hospitalizovan.

Međutim, kako je nekadašnji napadač Partizana ispričao za "Telegraf" njegova situacija se već tokom vikenda popravila i on je od ponedeljka pušten na kućno lečenje i oporavak.

foto: Starsport©

- Upravo sam pušten iz bolnice i sve je u najboljem redu, ono najgore je iza mene. Vest o mom zdravstvenom stanju je stigla kasno do srpske javnosti, pa je došlo do zabune i male panike, a već tada je sve zapravo bilo gotovo.

Centarfor turske Adane je istakao da jeste bio u lošem stanju zbog čega je morao u bolnicu.

- Primljen sam u bolnicu pre sedam dana i to u veoma lošem stanju, loše sam se osećao nekoliko dana. Na sreću, imao sam pravu negu lekara ovde i sve se završilo na najbolji način, pa ću od danas nastaviti oporavak kod kuće. Hvala na brizi svima koji su zvali i interesovali se za moje zdravlje - dodao je Ožegović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.