LALATOVIĆ PRIČAO O VIDIĆU: Godinama će se prepričavati šta je rekao - Nemanja bi bio luđi od mene!
Foto: Starsport©

iskreno do srži

LALATOVIĆ PRIČAO O VIDIĆU: Godinama će se prepričavati šta je rekao - Nemanja bi bio luđi od mene!

- Šta god odluči, on je moj najbolji prijatelj, mi smo kao dva rođena brata, uvek ću biti na njegovoj strani i ima moju podršku - ističe trener Vojvodine

Objavljeno:

Nenad Lalatović je govorio kao nikada do sada u intervjuu za Nova.rs.

Kontroverzni trener je govorio o Nemanji Vidiću, svom kumu i čoveku sa kojim je proveo gotovo čitav život.

- Vida je za mene petostruki kum, ja sam ga oženio, krstio sam kumića Luku, on je krstio moje troje dece. Čovek je kapiten Zvezde, Spartaka iz Moskve, Mančester junajteda, naše reprezentacije. Da li će se baviti trenerskim poslom, ne znam. On apsolutno će ostati u fudbalu, to je samo moje lično mišljenje. Šta je njegovo opredeljenje, ja to ne znam. Ne želim da iznosim javno, samo smatram da šta god bude radio, radiće to dobro. To je jako pošten momak, zna šta hoće, nema nijednu mrlju, porodičan je, u braku, ima tri sina, posvećen je apsolutno svojoj porodici. Šta god odluči, on je moj najbolji prijatelj, mi smo kao dva rođena brata, uvek ću biti na njegovoj strani i ima moju podršku. Šta god da bude. Šta će odlučiti, ne znam, mislim da mu je vreme, ako želi, da se vrati u fudbal. Da li će to biti srpski, ili engleski, ne znam. Dosta je vremena prošlo, on ako želi da se bavi trenerskim poslom, on može da nađe klub “dok pucneš prstima”. Zato što je Nemanja Vidić. Moja je želja da se on vrati, i meni će biti lakše. Mislim da se neće vratiti u srpski fudbal. Kad bi se vratio, može da bude selektor, može da bude i nešto drugo, ali šta god da odluči, ja ću ga podržati. Nikakve druge stvari neću komentarisati, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ali, što se njega tiče, tu mane nema, on je Nemanja Vidić i ja ga jako volim - rekao je za Novu.

Lalatović je izneo stav da bi Nemanja Vidić bio temperamentiji od njega kada bi mu radili ono šta rade treneru Vojvodine, koji je često na meti uvreda raznih navijača.

- Kaže, ali možda bi bio gori da mu neko uvredi ženu i dete, verujte mi. Ja ga najbolje poznajem. On se suzdržava i lepo je što je tako. On ima fenomenalan stav, ali sam siguran da njemu vređate ženu i da mu vičete ko meni.. Dođe navijač u Kruševcu na konferenciju i kaže “j… ti ćerku”. U lice. Ja mislim da bi on sve polupao tamo, bio bi pet puta gori, da mu se to desi. Onda bi mnogi rekli “tako treba”. Ja sam kažnjen sa 100.000 i shvatio sam da sam budala. Dođe čovek i vređa moje dete i mene kazne. Ko je njega pustio, nema akreditaciju, istetoviran ceo. Zamisli da dođe u Liverpulu neko Klopu i vređa mu dete. To bi bio skandal najvećih razmera, a pošto je to rečeno meni, nema veze. Ja sam kažnjen što sam ustao i držao monolog. Šta treba, da dopuštam uvrede, da na sledeću konferenciju dođe neko da mi udari šamar? I ja budem kažnjen sa 1.000 evra. Onda sam shvatio da sam budala jedna, da treba da ćutim. Neka drugi pričaju. Platio sam 20.000 evra kazne, bolje da sam dao ocu, deci, nego Savezu - istakao je je Lalatović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.