BIVŠA MARADONINA VERENICA UPLAKANA NA TELEVIZIJI: Ne daju mi da se oprostim od Dijega! Nisu me pustili da uđem!
Foto: Printscreen/Youtube/América TV

krivi porodicu za sve

BIVŠA MARADONINA VERENICA UPLAKANA NA TELEVIZIJI: Ne daju mi da se oprostim od Dijega! Nisu me pustili da uđem!

Rosio Oliva je šest godina bila u turbulentnoj vezi sa legendarnim fudbalerom

Objavljeno:

Bivša verenica Dijega Armanda Maradone, Rosio Oliva, progovorila je prvi put javno o njemu, posle duge ćutnje i to dan nakon što je svet obišla vest i njegovoj smrti.

Samo nekoliko dana posle svog 60. rođendana veliki Maradona je preminuo od srčanog udara u svom domu, u naselju Tigre, gde se oporavljao od nedavne operacije hematoma na mozgu.

"El Pibe del oro" je bio u turbulentnoj vezi sa plavokosom Rosio nekoliko godina, oni su raskidali i mirili se, čak bili i vereni, ali na kraju je sve puklo uz skandal, pa čak i tužbu.

foto: Printscreen/Youtube/América TV

Ipak, kako je ona ispričala na argentinskoj televiziji, gde je gostovala povodom smrti bivšeg verenika, njih dvoje su ostali u kontaktu, a poslednji put su se videli u martu, pre izbijanja pandemije koronavirusa.

Tom prilikom je ispričala i da je jako povređena i ponižena što joj nije dozvoljeno da bude prisutna na intimnom bdenju koje je tokom noći po lokalnom vremenu održano u "Ružičastoj palati", odnosno, zgradi Vlade u kojoj je smešten kovčeg sa telom Dijega Maradone i u kojoj je organizovan oproštaj od njega za sve koji žele da ga isprate na večni počinak.

- Svi prolaze osim mene. Boli me što me ne puštaju unutra. Ovim što me nisu pustili unutra, povredili su i Dijega. ja sam njegova poslednja supruga, to niko ne razume. Kažu mi da dođem u 6 ujutru sa svim ovim ljudima i sa širom publikom. Klaudija kaže da to nema nikakve veze, niko ne preuzima odgovornost. Sramota. Ne znam zašto to rade, ne provociram nikoga. Dijego je bio moj bivši, želim da ga pozdravim i da se oprostim. Moram da se oprostim od njega - jadala se Rosio Oliva i nastavila:

- Želeo je da budem tamo do poslednjeg daha. Otpratiću ga bez ikakve sumnje, ali ovo ću primiti ružno. Samo mi znamo kakvu smo vezu i ljubav imali i koliko smo bili zaljubljeni. Kada je u martu počela pandemija, nisam ga više videla, ali nismo imali ništa na čekanju. Lepo smo razgovarali telefonom - ispričala je u emotivnom obraćanju, a zatim opisala i po čemu će pamtiti Dijega.

- Bio je ludo lep, imao je zlatno srce. Malo ljudi je videlo ljude tako dobrog srca kao što je bio on. Imam lepe uspmene, Dijego me je jako voleo. To mi ispunjava dušu. Osećam se veoma tužno, Dijego je bio veoma važan čovek u mom životu. Uvek ću ga se sećati po dobru. Bio je dobar prema meni i mojoj porodici - rekla je Rosio Oliva.

Očekuje se da poslednje zbogom Maradoni kaže oko milion ljudi, a sve to bi trebalo da traje oko 48 sati, pre nego što bude sahranjen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.