SAMO OVAJ ČOVEK NE ZNA DA JE MARADONA UMRO: Smrt Grande Dijega se od njega krije po svaku cenu!
Bilardo i Maradona, Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

smrt maradone

SAMO OVAJ ČOVEK NE ZNA DA JE MARADONA UMRO: Smrt Grande Dijega se od njega krije po svaku cenu!

Maradona je oduvek bio njegov ljubimac

Objavljeno:

Fudbalska javnost je i dalje u šoku posle vesti o smrti Dijega Armanda Maradone, ali ova informacija se čuva kao najveća tajna od njegovog bivšeg mentora, Karlosa Salvadora Billarda.

Bivši selektor reprezentacije Argentine koja je u Meksiku 1986. osvojila Svetsko prvenstvo predvođena Maradonom sada ima 82 godine i, kako prenose argentinski mediji, život mu je takođe ugrožen.

S obzirom na to da je Bilardo neizmerno voleo El Pibea, vest o smrti jednog od najboljih fudbalera svih vremena bi ga naročito pogodila. Zato se ona krije od nekadašnjeg selektora po svaku cenu.

foto: EPA-EFE

- Karlosu smo ugasili televiziju, ne želimo da sazna za Dijegovu smrt jer ga jako voli i zaboleće ga puno ukoliko sazna da je preminuo - rekao je njegov brat Horhe Bilardo i dodao:

- Dijego je za Karlosa bio sin kog nikad nije imao. Dosta puta se zauzeo za njega i vodio ga je sa sobom gde je god radio.

Bilardo je svojevremeno po prvi put imenovao Maradonu za kapitena Argentine. Potez se ispostavio briljantnim jer je Dijego partijama za pamćenje predvodio nacionalni tim do titule svetskog prvaka u Meksiku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.