NAVIJAO SAM ZA PARTIZAN KADA SAM DOŠAO U ZVEZDU: Bušili su me kod Terzića, pa sam sklonjen iz tima!
Foto: Nebojša Mandić

iskreno

NAVIJAO SAM ZA PARTIZAN KADA SAM DOŠAO U ZVEZDU: Bušili su me kod Terzića, pa sam sklonjen iz tima!

Velika ispovest kapitena Spartaka

Objavljeno: 10:15h

Fudbaler Spartaka iz Subotice Stefan Milošević je govorio za "Mozzart Sport" o vremenu provedenom u Crvenoj zvezdi.

Kapiten Golubova nije uspeo da ostavi većeg traga na Marakani. Prisetio se vremena kada je stigao u Zvezdu, a otkrio je da je kao mali navijao za Partizan, ali da mu to nije predstavljalo problem kada je dolazio u Ljutice Bogdana.

„Bio sam mlad, možda nesvestan šanse koja mi se ukazala. Da vam kažem pošteno: kao mali sam navijao za Partizan, ali sam trčeći došao u Zvezdu. To je bila velika šansa. Baš velika. Kada me je Zvezda dovodila transfer su pratili mnogobrojni novinski naslovi. Stiže mladi levi bek, stiže Zlatni Orlić, Zvezda dovodi veliko pojačanje iz Spartaka... Logično je bilo da razmišljam kako ću da igram i budem standardan. Međutim, nije bilo tako. Moj bivši klub u tom trenutku je imao Ibanjeza, Anđelkovića kao starijeg igrača, Ristića su želeli da guraju na bok - rekao je Milošević za "Mozzart Sport".

foto: Marina Lopičić

Verovatno bi sada mnogo toga drugačije uradio levi bek Spartaka, koji veruje da ima kvalitet i da može da napravi dobru karijeru.

- Kao da su pojedini ljudi jedva dočekali da me malo probuše, pričali su loše o meni Zvezdanu Terziću. Brzo sam sklonjen iz takmičarskog tima, skidao sam se u gostujućoj svlačionici. I danas mislim da nisam ja igrač za Real Madrid da dođem tamo i zamenim Marsela, ali jesa kvalitet za Ferencvaroš. Oni su zvali, pitali... Verujem da mogu da igram na tako nekom nivou - ističe je Milošević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.