NOVE CRNE VESTI ZA ZVEZDU PRED GENT: Ni on ne može da putuje! Terzić potvrdio najgore vesti!
Foto: Starsport©

bez pola tima u Belgiji

NOVE CRNE VESTI ZA ZVEZDU PRED GENT: Ni on ne može da putuje! Terzić potvrdio najgore vesti!

Skoro bez kompletnog veznog reda će igrati crveno-beli protiv Belgijanaca

Objavljeno:

Crvena zvezda je ophrvana povredama uoči utakmice u kojoj bi mogla da obezbedi sebi igranje na proleće u Ligi Evrope.

Već od ranije je poznato da u ekipi ima mnogo povređenih fudbalera, da su Aleksandar Katai zbog povrede i Milan Rodić izgubljeni za ovaj meč, dok Seku Sanogo mora da odradi "parne kartone".

Međutim, osim njih Dejan Stanković je ostao bez još jednog od glavnih igrača na sredini terena, pošto se povredio i Gelor Kanga, koji se požalio na bol u primicaču i to je potvrdio i Zvezdan Terzić.

foto: Starsport©

- Putujemo na gostovanje bez šestorice standardnih fudbalera: Kataija, Gobeljića, Sanogoa, Rodića, Kange i Gavrića. To ipak ne umanjuje naše planove i želje. Potrebna nam je jedna pobeda do kraja grupne faze da bismo obezbedili još jedno evropsko proleće, a verujem da imamo kvalitet i snagu da je ostvarimo već u Belgiji - kazao je Terzić za "Prvu".

Gobeljić ima problem sa listom, pa očigledno ni on, a ni isto tako roviti Željko Gavrić neće biti u kombinaciji za tim protiv Genta.

foto: Starsport©

- Plaćamo ceh i danak velikom broju utakmica, posebno igrači koji nastupaju i za reprezentacije. Kanga se vratio posle dve utakmice u kojima je igrao po 90 minuta, posle dugog puta. Ceh je platio njegov primicač. Ne želim ovim da pravim alibi ni sebi ni stručnom štabu. Imamo veliki fond igrača i obaveza Crvene zvezde je da idemo u Gent da pobedimo - poručio je Terzić.

Zvezda trenutno ima 6 bodova iz tri meča i u slučaju trijumfa u Belgiji, otišla bi verovatno na nedostižnu prednost u odnosu na glavne rivale za prolaz dalje, a to su Slovan iz Libereca i Gent, dok je u grupi za sada neprikosnoven Hofenhajm sa sve tri pobede.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.