STAO UZ KOKEZU I SELEKTORA: Fudbalski savez dobio veliku podršku od srpskog veziste!
Matić i Gudelj r, Foto: Starsport©

podrška

STAO UZ KOKEZU I SELEKTORA: Fudbalski savez dobio veliku podršku od srpskog veziste!

- Nije korektno - ističe Gudelj

Objavljeno: 15:50h

Nemanja Gudelj je reagovao kritike koje su usledile nakon kraha "Orlova" i dao punu podršku Fudbalskom savezu i Slaviši Kokezi.

Reprezentacija Srbije je doživela krah protiv Škotske i ostala bez Evropskog prvenstva, što je svakako težak udarac za sve, ali Gudelj ističe da moramo da zaboravimo neuspeh.

- Trebaće nam sigurno par meseci da se oporavimo od šoka. Svi smo očekivali da se dobije Škotska i da naredne godine budemo učesnici najveće smotre evropskog fudbala. Teško je sada biti pametan, rana je još sveža. Tek tamo u martu kada startuju kvalifikacije za Katar, moći ćemo da okrenemo misli ka nekim novim izazovima i da zaboravimo ovu penal dramu sa Škotima. Pokazali smo posle toga da umemo da odigramo na nivou velike reprezentacije. Protiv Mađarske je bilo korektno, protiv Rusije sam rezultat govori dosta toga. Ali šta vredi, kada u najvažnijem meču ove generacije nismo bili na prepoznatljivom nivou - kaže Gudelj u razgovoru za “Blic”.

foto: Starsport©

Fudbaler Sevilje ističe da je krivica samo na fudbalerima i da je Savez sve uradio kako bi obezbedio najbolje uslove reprezentativcima.

- Nije korektno da se krivica svaljuje na ljude koji nemaju nikakve veze sa porazom od Škotske. Imali smo tokom celog kvalifikacionog ciklusa punu podršku čelnih ljudi Saveza, predsednik Kokeza je uoči meča došao da nas motiviše, pričao s nama... U Srbiji se stalno ide od očaja do euforije. Posle Osla je sve bilo bajno i sjajno, a sada ništa ne valja. Moramo da menjamo mentalitet, poglede na stvari, razmišljanja. Zaista nemam šta da zamerim rukovodstvu. Mi smo bili na terenu, mi smo igrali protiv Škotske i naša je odgovornost što nismo u tih 120 minuta pokazali koliko vredimo. A verujte mi da vredimo puno. Ovo nam je lekcija za budućnost i jedva čekam start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo da pokažemo svima koliko nam je stalo do dresa sa državnim grbom - zaključio je Gudelj.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.