OPLEO PO TUMBAKOVIĆU I ORLOVIMA: Dobili ste 5.500.000 evra da se plasirate na EURO - zna se ko su najveći krivci!
Foto: Starsport©

nezadovoljan

OPLEO PO TUMBAKOVIĆU I ORLOVIMA: Dobili ste 5.500.000 evra da se plasirate na EURO - zna se ko su najveći krivci!

Milovan Đorić je otkrio nešto o čemu nije bilo govora u javnosti

Objavljeno: 10:42h

Milovan Đorić, kaže da su za neuspeh reprezentacije Srbije, poraz od Škotske posle penala i neodlazak na Evropsko prvenstvo, isključivi krivci selektor Ljubiša Tumbaković i fudbaleri.

- Kada sam pred utakmicu video tim i da ne igra Aleksandar Kolarov, znao sam da to ništa ne valja. Nije mi se svidela postavka igre. Nadigrani smo od strane Škota. Očigledno je bilo da su oni nas bolje analizirali, nego mi njih. Nismo imali odgovor na njihov visoki presing. Selektor je prvi na udaru! Bio sam selektor, znam kako to ide... Tumbu mnogo cenim, ali šta mu bi pa da ovako nakaradno postavi igru - zapitao se Milovan Đorić u razgovoru za Kurir

foto: Starsport©

- Ovo je bila istorijska šansa za nas. Velika prilika da odemo na EP. Ne znam da li ćemo je više ikada imati. Morao je Tumbaković da menja na poluvremenu, makar dvojicu. Sve je loše sastavio. Početnički! Zašto? Ne znam.

I onda je Milovan Đorić otkrio nešto o čemu nije bilo govora u javnosti.

- Savez je sve učinio za ove momke. Davao je igračima 5,5 miliona evra nagrade, samo da se plasiraju na EP. Nijedna federacija nije nudila toliku nagradu. I opet, ništa. Ne znam šta je više trebalo da urade. Igrači i stručni štab su odgovorni za ovo što se desilo. Nema trećeg krivca.

- Napravljeno je niz stručnih grešaka. Koliko god je Tumba vrhunski postavio igru protiv Norveške, toliko je početnički pogrešio protiv Škotske. Tumbaković ima iskustvo, morao je na poluvremenu da napravi preokret. I njegovi saradnici, ko je tu mogao da mu pomogne? Sve je to tanka priča.

(Espreso.co.rs / izvor: Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.