JUNAK ŠKOTSKE PLAKAO POSLE PLASMANA NA EURO: Ovi penali su najgora stvar koju sam gledao u životu!
Foto: Printscreen/Twitter/@Football_LDN

slomile ga emocije

JUNAK ŠKOTSKE PLAKAO POSLE PLASMANA NA EURO: Ovi penali su najgora stvar koju sam gledao u životu!

Pogodio je sjajno mrežu Predraga Rajkovića u 52. minutu, ali nije učestvovao u produžetku i penalima

Objavljeno:

Škotska slavi istorijski uspeh! Škotska je na Evropskom prvenstvu nakon što je posle boljeg izvođenja penala izbacila Srbiju, a jedan od heroja je Rajan Kristi, strelac vodećeg gola za njih u drugom poluvremenu.

- Sad više ne znam kako. Neverovatno veče. Mislim da smo od starta verovali. U poslednjih nekoliko okupljanja smo toliko sakupili samopouzdanja i vere u sebe, to je spomenuo i selektor u najavi. U Češkoj u poslednjih deset minuta, Čak i kako se utakmica odvijala večeras, primili smo taj gol za 1:1, a onda penali u gostima, veliki Marš (Dejvid Maršal). Neverovatno, zapanjujuće - rekao je Kristi posle meča.

On je u 87. minutu na terenu ustupio svoje mesto Kalumu Patersonu, pa nije mogao da utiče na dalji ishod meča.

- Nije lepo, kad ste na terenu i možete da utičete na ishod, a kad ste pored terena ne možete da gledate. Ti penali su verovatno najgora stvar kroz koju sam prošao i koju sam ikada gledao - rekao je Kristi.

Igrač Škotske ističe da je njemu i ekipi tokom jedne užasne godine za ceo svet spao veliki teret sa ramena jer su reprezentaciju odveli na veliko takmičenje posle 23 godine. Škoti su bili na velikom takmičenju još na SP u Francuskoj 1998.

- To je za sve. Izgubio sam se. Bila je užasna godina za sve, znali smo da možemo da pružimo bar nešto malo svojoj zemlji i nadamo se da svi kod kuće slave jer smo zaslužili. Prošli smo mnogo teških godina. Znamo to, znate i vi, spao nam je kamen sa leđa, odavde nastavljamo dalje - zaključio je Kristi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.