Anđeli je život ugrožen, a samo navijači Partizana mogu da joj pomognu! (VIDEO)
Foto: partizan.rs

NEREALNA PRIČA

Anđeli je život ugrožen, a samo navijači Partizana mogu da joj pomognu! (VIDEO)

Anđeli i njenom ocu želeli su da pomognu ljudi dobrog srca koji ne navijaju za crno-bele i za nju organizuju humanitarnu akciju, kako bi joj pomogli da sakupe 25.000 € za operaciju, ali je Anđela rekla NE
Objavljeno: 11:41h

Da li si se zaista nekada iskreno zapitao koliko voliš svoj klub i da li bi se odrekao pomoći kada bi se u pitanje dovelo tvoje zdravlje, a pomoć ti nude prijatellji, poznanici ili navijači drugog kluba?

Mnogi od nas bi u tom trenutku mislili samo na sebe i ozdravljenje, ali ne i dvanaestogodišnja Anđela Stanišić iz Beograda.

– Anđela boluje od Spinalne mišićne atrofije – tip 2. Vezana je za invalidska kolica i konačnog leka za bolest nema. Zbog nedostatka mišića koji daju potporu kičmenom stubu, došlo je do teškog iskrivljenja, kao i deformacije grudnog koša, koji je ušao u trbušnu duplju i onemogućava normalan rad svih unutrašnjih organa. Rad pluća je sveden na 30%. Ugradnja metalne šipke u kičmu se radi kod nas u Beogradu, ali fond ne pokriva nabavku iste koja košta 2.838.000 dinara. – rekao je u svojoj ispovesti za Partizan TV njen otac Zoran Stanišić.

foto: partizan.rs
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.