ZBOG P*RNO FILMA NE DOLAZI NA MARAKANU: U poslednji čas doneta odluka - "fudbaler ne sme tako da se ponaša"!
Foto: Starsport©

problem

ZBOG P*RNO FILMA NE DOLAZI NA MARAKANU: U poslednji čas doneta odluka - "fudbaler ne sme tako da se ponaša"!

Rusija će 15. novembra igrati protiv Turske, a tri dana kasnije protiv Srbije u Beogradu

Objavljeno: 14:43h

Uskoro slede dva poslednja kola Lige nacija u novembarskom terminu, nakon kojih će se znati koja će reprezentacija napredovati u A ligu , a koja će da ispadne u niži rang.

Šanse Orlova da izbori dobar rezultat rastu posle odluke selektora Rusije Stanislava Čerčesova da ne uruči poziv Artjomu Dzjubi.

Naime, ruski mediji su prethodnih dana pisali kako se na Dzjubinom instagram profilu pojavio intimni snimak ruskog napadača, koji je kasnije uklonjen, a nalog na internetu ugašen. Ipak, snimak je otišao u etar i brzinom munje se širio internetom.

Zbog svog tog negativnog publiciteta koji bi pratio i Dzjubu i reprezentaciu Rusije, Čerčesov je odlučio da ih sve poštedi nepotrebnog pritiska i da golgetera Zenita ostavi kod kuće.

- Uvek smo naglašavali da svako mora da se ponaša u skladu sa renomeom reprezentativca, bilo da se radi o stvarima na terenu ili van njega. U skladu sa tim, odlučili smo da ne pozovemo Artjoma Dzjubu za naredne obaveze državnog tima, da bismo zaštitili tim i igrača od nepotrebne tenzije i negativnog publiciteta. Artjom će imati vremena da smiri ovu situaciju - stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Rusije.

Rusija će 15. novembra igrati protiv Turske, a tri dana kasnije protiv Srbije u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.