PORASLO DETE, OSAMOSTALILO SE: Vreme je za povratak na Marakanu - otišao bez pozdrava, pa postao mašina za golove!
Foto: Starsport©

prelazni rok

PORASLO DETE, OSAMOSTALILO SE: Vreme je za povratak na Marakanu - otišao bez pozdrava, pa postao mašina za golove!

Kako je sam izjavio - proveo je 10 godina na Marakani, ali onda se desio poznat egzodus, kada je dvocifreni broj igrača u kratkom roku spakovao kofere i napustio Ljutice Bogdana

Objavljeno: 22:08h
Nikola Husein

Lazar Tufegdžić je svojim partijama naterao emisare raznih klubova da njegovo ime stave na stranice svojih teftera.

Ovaj brzonogi krilni napadač igra svoju sezonu karijere. Nastupa za Spartak iz Subotice i može da se pohvali da je jula meseca postizao golove i Zvezdi i Partizanu. Ukupno je pogodio pet puta i asistirao čak sedam - fantastično za momka koji je i dalje mlad igrač.

Ima 23 godine, navija za Crvenu zvezdu, ali ona ga je kao i mnogo fudbalera pre njega, pustila niz vodu.

Ipak, zaobilaznim putem, preko OFK Beograda i Sinđelića, stigao je do Subotice i potpuno se afirmisao i skrenuo pažnju na sebe.

foto: Starsport©

Kako je sam izjavio - proveo je 10 godina na Marakani, ali onda se desio poznat egzodus, kada je dvocifreni broj igrača u kratkom roku spakovao kofere i napustio Ljutice Bogdana.

Ako pogledamo celokupno statistiku Tufegdžića, dobićemo sjajne rezultate - 54 utakmice, 14 golova i 15 asistencija, dovoljno za tržišnu vrednost od 700.000 evra sa tendencijom da uskoro to bude i mnogo više.

Uskoro će i novi prelazni rok, pa u prilog tome možemo očekivati njegov povratak na Marakanu, pogotovo ako Zvezdu napuste Ben, Vukanović, Simić i još neki igrači.

Čini se da za ovakvog igrača interesantnih mogućnosti svakako ima mesta u ovom timu, a i vreme je da Zvezda još jednom ispravi grešku načinjenu ranije i vrati svoju decu po ko zna koji put...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.