CRVENO-BELA BOMBA ZA LETNJI PRELAZNI ROK: Sanjam Marakanu, ceo život mi je želja da igram za Zvezdu...
Foto: Profimedia

SVE JE MOGUĆE

CRVENO-BELA BOMBA ZA LETNJI PRELAZNI ROK: Sanjam Marakanu, ceo život mi je želja da igram za Zvezdu...

Njegova ljubav prema ekipi iz Ljutice Bogdana nikada nije bila sporna

Objavljeno: 19:16h

Crvena zvezda je sve bliže proleću u Ligi Evrope.

Savladan je i Gent na Marakani, pa u preostala tri meča, u nekim kombinacijama će biti dovoljan samo jedan bod za plasman dalje.

Međutim, ono što može da brine navijače je forma Nemanje Milunovića, koji je imao nekoliko rizičnih grešaka, a to nije prvi put da mu se događa. Kako mu narednog leta ističe ugovor, Zvezda bi mogla već ove zime da ga za određeni novac proda ponovo u inostranstvo.

Njegova trenutna vrednost je 1.500.000 evra, ali nema sumnje da bi i sa milion čelnici srpskog šampiona bili zadovoljni.

foto: Starsport©

Kao njegova zamena bi na Marakanu mogao da stigne Aleksandar Dragović, štoper svetskog formata i srpski fudbaler koji nastupa za Austriju.

Njegova ljubav prema ekipi iz Ljutice Bogdana nikada nije bila sporna, a kako i njemu ističe ugovor takođe u junu 2021. godine, verovatno uprava ima to na umu i zasigurno će biti bar kontaktiran.

Ove sezone je nastupao samo dva puta za Bajer iz Leverkuzena u prvenstvu i još tri meča je zabeležio u Ligi Evrope, a njegova cena iznosi nešto više od 5.000.000 evra.

foto: Profimedia

To je novac koji Zvezda za tri života ne bi mogla da izdvoji za neki transfer, ali ukoliko igrač ne produži ugovor, možda bi se stvari popravile po ekipu iz Beograda.

Dragović bi mogao da krene putem Marka Marina i jednom za svagda uđe u srca svih navijača kojima je crveno-bela boja u srcu.

- Sanjao sam još kada sam imao šest ili sedam godina da zaigram za Crvenu zvezdu. To mi je oduvek želja i nadam se da ću jednoga dana to ostvariti. Sve to je zbog dede koji je bio veliki zvezdaš, Crvena zvezda je klub koji mi je u srcu. Odgojen sam tako i saživeo sam se sa tim klubom. U mojoj familiji svi navijaju za Zvezdu koja je najveća u Srbiji - reči su Dragovića.

Pa, ko zna, možda mu se san i ostvari vrlo brzo... On je na potezu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.