IZ LOŽE ILI UZ PICU I KOKA KOLU OD GAJBE: Iz UEFA stigao dopis o suspenziji Dejana Stankovića!
Foto: Starsport©

potvrđena kazna

IZ LOŽE ILI UZ PICU I KOKA KOLU OD GAJBE: Iz UEFA stigao dopis o suspenziji Dejana Stankovića!

Srpski trener neće moći ni na ovoj utakmici da sedi na klupi crveno-belih

Objavljeno: 13:21h

Trener Crvene zvezda Dejan Stanković i protiv Genta vodiće ekipu sa tribina, nakon što mu je potvrđena kazna od dva meča suspenzije zbog isključenja na startu Lige Evrope protiv Hofenhajma.

Kako je potvrđeno Tanjugu, jutros je na Marakanu stigla zvanična odluka iz Disciplinske komisije UEFA, ali to svakako ne bi trebalo da bude problem.

Stanković je pre sedam dana sjajno pripremio tim protiv Libereca, crveno-beli su ostvarili najubedljiviji pobedu u grupnoj fazi evropskih takmičenja (5:1) i nema razloga da večeras protiv Genta njegov tim ponovo ne bude na nivou.

foto: Starsport©

Inače, mogućnost da mu bude zabranjeno da i ovaj meč vodi sa klupe je juče bila tema na konferenciji za medije, a Stanković je tada dao jedan šeretski odgovor.

- Nemam problem da budemo i kod tebe kući. Uzmemo picu i koka kolu. Ne pravi izostanak trener toliko ogromnu razliku. Znamo šta smo radili u najavi utakmice, ali da, svakako je bolje da budem pored klupe - odgovorio je Stanković na pitanje da li bi pristao da bude 1:0, a on opet na tribinama.

Utakmica između Crvene zvezde i Genta igra se od 21 sat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.