U NAŠEM NARODU IMA IZREKA ZA MESIJEVO PONAŠANJE: Ne smemo da je stavimo u naslov! Dinamo napada a on šeta po terenu
Foto: Printscreen/Twitter/@ellarguero

vidi se njegova frustracija

U NAŠEM NARODU IMA IZREKA ZA MESIJEVO PONAŠANJE: Ne smemo da je stavimo u naslov! Dinamo napada a on šeta po terenu

Ama nije se potrudio ni da kao potrči da pokuša nešto, prošli su pored njega kao pored bandere

Objavljeno:

Barselona je pobedila 2:1 Dinamo Kijev u trećem kolu Lige šampiona, a jedan od strelaca bio je Lionel Mesi iz penala koji je sam izborio.

Ukrajinci pokošeni koronavirusom su u Barselonu stigli sa samo 13 igrača iz prvog tima i nekoliko puta opasno zapretili katalonskom gigantu, ali snage za veliko iznenađenje nisu imali.

Španski mediji nisu oduševljeni igrom "Blaugrane", a "El Larguero" je objavio snimak potpuno nezainteresovanog Lionela Mesija koji se prilikom izgradnje napada gostujuće ekipe nije potrudio ni da potrči ili makar isfolira da se pokušava nešto.

Barselonin kapiten je nemo i bez ikakve želje gledao kako Dinamovi igrači kreću u napad dok se šetao u blizini centra terena. Nije hteo ni da potrči, a kamoli napadne i uđe u duel. Ostaje pitanje je li do ovog došlo zbog instrukcija trenera Ronalda Kumana ili je Mesi zaista skroz nezainteresovan da pomogne u odbrani gola.

Mesijeve frustracije nisu posledica samo loših rezultata, a verovatno i činjenice da je bio prisiljen da ostane u klubu uprkos jasnoj želji za odlaskom, nego i lične neučinkovitosti. Ove je sezone postigao četiri gola u osam mečeva, a u La Ligi tek jedan u šest utakmica i sve je to bilo sa penala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.