MILOJEVIĆEV TRIK ZA EVROPSKU ZVEZDU: Stanković 'kopira' bivšeg trenera crveno-belih zbog velikog problema!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

rešenje

MILOJEVIĆEV TRIK ZA EVROPSKU ZVEZDU: Stanković 'kopira' bivšeg trenera crveno-belih zbog velikog problema!

Deki ima plan

Objavljeno:

Pozicija levog beka već neko vreme ozbiljno muči sve u Crvenoj zvezdi. Milan Rodić je neko ko je uvek tu za tim i koji pokazuje neverovatnu požrtvovanst i majstorstvo, ali svima je jasno da je potrebno da neko odmeni sjajnog levog beka crveno-belih.

Stefan Hajdin jednostavno nije kalibar za Zvezdu, pa se Stanković okreće alternativnim rešenjima kako bi rešio ovaj problem. Rodić se još na meču sa Liberecom požalio na povredu, što je nateralo Stankovića da ga odmori na meču sa Radnikom.

Nadaju se u Crvenoj zvezdi da će Rodić biti spreman za utakmicu sa Gentom, u četvrtak, ali postoji realna šansa da neće moći maksimalno da odgovori zahtevima struke jer njegovo zdravlje nije baš najbolje. Neverovatan je doprinos Rodića kada je 100 posto fit, tako da je svima jasno koliki će hendikep biti ako ne bude mogao na teren protiv Belgijanaca.

foto: Starsport©

Dejan Stanković ima plan ukoliko Rodić ne bude mogao, a rešenje je Marko Gobelić.

Univerzalac crveno-belih igra po potrebi na ovoj poziciji još od jeseni 2018. godine, kada je Vladan Milojević u duelu sa Liverpulom na “Enfildu” stavio na poziciju levog beka. Isto je probao Stanković protiv Radnika, pa neće čuditi ako vidimo Gobeljića na levom boku protiv Genta u trećem kolu Lige Evrope.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.