BIO NA KORAK OD ZVEZDE, A SAD STIZE NA POLJUD: Hajduk iz Splita dovodi bombu od trenera!
Himenez i Kek, Foto: AP

KAKVA VEST

BIO NA KORAK OD ZVEZDE, A SAD STIZE NA POLJUD: Hajduk iz Splita dovodi bombu od trenera!

Podsećamo, on je bio blizu toga da preuzme klupu Dinama, ali je po odlasku Jovićevća ulogu glavnog trenera preuzeo Zoran Mamić. Takođe, bio je i na korak od Crvene zvezde posle odlaska Miodraga Božovića

Objavljeno:

Kako piše nekolicina hrvatskih medija, Hari Vukas navodno je izgubio poverenje uprave Hajduka te je njegova smena samo pitanje trenutka.

Niz loših rezultata glavni je razlog zašto mu se više ne veruje, a kap koja je prolila čašu dogodila se juče u Puli. Nadalje, već se krenulo spekulisati imenima koja bi mogla da zamene Vukasa.

Kako prenosi Index, navodno je aktuelni selektor Slovenije i bivši trener Rijeke, Matjaž Kek, glavni kandidat i najveća želja novog predsednika Hajduka Lukše Jakubušića.

Matjaž Kek
Matjaž Kek foto: Printscreen/Rijeka/Youtube

Podsećamo, Kek je bio blizu toga da preuzme klupu Dinama, ali je po odlasku Jovićevća ulogu glavnog trenera preuzeo Zoran Mamić. Takođe, bio je i na korak od Crvene zvezde posle odlaska Miodraga Božovića.

Matjaž Kek bio je glavni trener Rijeke pet i po godina, a ukupno je Riječane vodio u 273 utakmice. Slovenski stručnjak nije skrivao da je u mladosti simpatisao Hajduk, ali to Riječane nije previše brinulo s obzirom na to da je na Kvarneru ostvarivao istorijske uspehe. Simpatizerima Rijeke nije nabolje 'selo' kad se Kek spominjao kao novi trener Dinama, a sigurno će isto (ako ne još i gore) biti sada kad je Slovenac postao glavni kandidat za klupu Hajduka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Germanijak/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.