TADIĆ CITIRAO BARDA ŽIVU: Hit izjava reprezentativca Srbije! (VIDEO)
Dušan Tadić u dresu Ajaksa, Foto: EPA/MAURICE VAN STEEN

NIJE BAŠ SREĆAN

TADIĆ CITIRAO BARDA ŽIVU: Hit izjava reprezentativca Srbije! (VIDEO)

Srbin i njegov Ajaks su pokušali da

Objavljeno: 09:19h

Srpski majstor fudbala Dušan Tadić nije mogao da bude zadovoljan jer je njegov Ajaks prokockao 2:0 protiv Atalante u Bergamu i tako propustio šansu da osvoji sva tri boda.

- Naravno da sam razočaran, želeli smo tri boda. Na poluvremenu je bilo 2:0 i sve je bilo u redu, ali onda smo prebrzo primili dva gola. Ne znam tačno šta se desilo... Ovo moram da kažem - ako izgubimo loptu onda moramo brže da se transformišemo da bismo se odbranili - kritičan je bio Tadić.

Ajaks je prednost od dva gola stekao za osam minuta, da bi je za svega šest izgubio. Atalanta je do boda stigla zahvaljujući Duvanu Zapati i njegova dva maestralna pogotka...

- Uvek kažu da je 2:0 najopasniji rezultat. Zato smo se na poluvremenu složili da želimo da nastavimo da igramo isto, da napadamo i tražimo treći gol. Tako bismo sebi značajno olakšali. Ali umesto toga oni su nas napali i videli su da mogu. Atalanta je dobar protivnik, ali mi uvek moramo da idemo na više, da razmišljamo kao pobednici. Nezadovoljan sam. I ja uvek želim više - to je Ajaksov mentalitet. A i mislim da možemo bolje - poentirao je Tadić.

Bio je ovo prvi bod za Kopljanike u 2. kolu Lige šampiona.

Nećemo videti duel Ronaldo - Mesi večeras (21.00) u Torinu jer je Portugalac zaražen virusom korona, ali hoćemo okršaj dva ranjena lava. Ni Juve ni Barsa nisu otvorili sezonu kako treba, Katalonci su poraženi i u El Klasiku, ali su ipak blagi favoriti - kvota na keca je 2,75, na dvojku 2,55, a na 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Barselona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.