MESI OSTAVIO BEZ TEKSTA ČITAVU FUDBALSKU PLANETU: Ono što je rekao Kristijanu Ronaldu dugo će se prepričavati!
Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Alejandro Garcia

poštovanje

MESI OSTAVIO BEZ TEKSTA ČITAVU FUDBALSKU PLANETU: Ono što je rekao Kristijanu Ronaldu dugo će se prepričavati!

- Mnogi ih je bilo u godinama za nama, a pritom nije bilo lako održati se na tako visokom nivou tako dugo - rekao je Mesi i dodao:

Objavljeno: 14:09h

Kapiten Barselone Lionel Mesi je govorio sa biranim rečima o Kristijanu Ronaldu.

Portugalac se trenutno nalazi u karantinu, pošto je po drugi put pozitivan na koronavirus, pa postoji ogromna mogućnsot da propusti utakmicu sa Barselonom, koja je na programu sledeće srede.

Mesi žali što verovatno neće moći na novi megdan sa svojim najvećim rivalomu u karijeri.

- Mečevi sa Kristijanom su bili i još uvek jesu posebni dueli, koji se pamte večno. Mnogi ih je bilo u godinama za nama, a pritom nije bilo lako održati se na tako visokom nivou tako dugo - rekao je Mesi i dodao:

foto: EPA/ ANDREU DALMAU

-Naši timovi, dok smo vodili borbe u Španiji, bili su veoma zahtevni - Real i Barselona jesu dva najjača kluba na svetu, ali i ne samo to. Nas dvojica smo se na ujednačenom nivou borili godinama, to je nešto što se nikada neće promeniti. Dueli s Kristijanom su bili sjajni i na individualnom planu i mislim da su ljudi uvek mogli da uživaju u njima. Dok je igrao za Real, i njegovi navijači, ali i pristalice Barse, kao i svi ljubitelji fudbala, mogli su uvek da gledaju pravi šou. Nadam se da ćemo ih obradovati i u sredu -zaključio je Mesi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.