A U BARSELONI ZLA KRV PRED EL KLASIKO: Iako je izdao Mesija i potpisao novi ugovor, sad je javno napao predsednika!
Foto: EPA/ Quique Garcia

nije mu svejedno

A U BARSELONI ZLA KRV PRED EL KLASIKO: Iako je izdao Mesija i potpisao novi ugovor, sad je javno napao predsednika!

"Još uvek radi za klub i to je vrlo bolno", priznaje Pique.

Objavljeno: 11:48h

Samo dan pre El Klasika objavljen je prilično zanimljiv intervju sa štoperom Barselone Đerarom Pikeom.

Pike je dugi niz godina jedan od glavnih igrača Barselone i osboa čije mišljenje je, naravno, važno. Uostalom, navijači jedva čekaju njegove izjave jer uglavnom kaže ono što misli. Sada se dotakao nekoliko 'vrelih' tema kao što su uprava na čelu s predsjednikom Josepom Marijom Bartomeuom i priča o odlasku Lionela Mesija.

Ovaj 33-godišnjak je prepun kontradikcija. Neprikosnoveni vođa svlačionice Barselone bio je i sam spreman da ode nakon blamaže od Bajerna "ako za poboljšanje treba sveža krv". Dva meseca kasnije, jedan je od četvorice igrača koji su produžili ugovor s klubom do 2024. godine.

foto: EPA/Enric Fontcuberta

Iako je tek dobio novi ugovor, Pike se ne libi da kaže šta misli o Bartomeuu i njegovim potezima. Možda je Bartomeu mislio da je "kupio" navijače sa tek potpisanim novim ugovorimaTer Štegena, Lenglea, De Jonga i Pikea, ali štoper je baš između tog ugovora i El Klasika izašao u javnost s nekoliko opipljivih stvari.

"Moj odnos s predsednikom može biti srdačan. Ali ludost je što je klub potrošio novac da nas kritikuje", rekao je Pike u intervjuu za La Vanguardiju, aludiravši na to da je Bartomeu imao angažovane ljude koji su putem društvenih mreža "razapinjali" svoje igrače. Jedan od glavnih u tome bio je jedan od Bartomeuovih savetnika Jaume Masferrer.

"Još uvek radi za klub i to je vrlo bolno", priznaje Pique.

Potom je Pike kritikovao način na koji je Barca radila u slučaju smanjenja plata.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.