NAMEŠTALJKA O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA: Ovo je bruka i sramota, fudbal nam je ugašen, ali niko nije javio!
Ognjen Koroman dok je nosio dres Zvezde, Foto: Starsport©

mnogo prašine

NAMEŠTALJKA O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA: Ovo je bruka i sramota, fudbal nam je ugašen, ali niko nije javio!

Šta vi mislite?

Objavljeno:

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman uveren je da je meč Kabela i Radnika u Kupu Srbije namešten i ističe da se u Srbiji fudbal igra samo za kladionice.

Podsetimo, utakmica između Kabela i Radnika je izazvala mnogo pažnje, pošto je došla iz 2 u 1, a palo je čak sedam golova. Na kraju je slavio Radnik rezultatom 4:3.

Pitam FSS, pitam rukovodioce klubova, pitam trenere Kabela i Radnika – je l' vas nije sramota? Na poluvremenu 3:1, 3:4 na kraju, 7+ iz 2 u 1. Gde je policija, tužilaštvo da se pozabavi ovim stvarima u Srbiji, fudbal nam je na izdisaju, ugašeni smo, ali nisu nam još javili", napisao je Koroman na Fejsbuku i dodao:

- Fudbalska Srbijo, treneri i časni ljudi sporta, je l' vidite šta nam rade od fudbala? Plašite se da se izjasnite, pa ovo rade našoj deci, srozavaju nas i prave budale od svih nas koji volimo fudbal i hoćemo da se igra fudbal u Srbiji, a ne da igramo fudbal za kladionice i neke Tončeve i slične Tončevima...Ovo je sramota i bruka... Ma u stvari i nije, nema više šta u Srbiji da bude sramota i bruka - napisao je Koroman na svom Fejsbuk nalogu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.