MEĐUNARODNI SKANDAL: Kanada uleće u topčiderski rat Zvezde i Partizana!
Milan Borjan i njegov sin, Foto: Starsport©

burno

MEĐUNARODNI SKANDAL: Kanada uleće u topčiderski rat Zvezde i Partizana!

Neverovvatno šta se dešava u srpskom fudbalu

Objavljeno:

Kapiten Crevene zvezde Milan Borjan se ponovo oglasio povodom slike koju je Vladimir Vuletić objavio na svom Tviter nalogu. Potpredsednik Partizana je okačio fotomontažu, na kojoj se nalazi golman crveno-belih i njegov sin.

Borjan je obavestio javnost da će država Kanada uključiti u spor koji kapiten Zvezde namerava da pokrene.

Evo šta je napisao kapiten Zvezde:

- Dragi prijatelji, zvezdaši, novinari, partizanovci, svi vi koji ste dali podršku našoj porodici, a jako puno vas je, želim da vam kažem jedno veliko hvala! Takođe želim da vas obavestim da je moj sin, Filip Borjan, srpski i kanadski državljanin, sa srpskim i kanadskim pasošima. Želim da vas obaveštim da će se u proces zaštiti prava mog trogodišnjeg sina, koji je izložen zloupotebi njegovih slika na društvenim mrežama od strane “profesora”, uključiti kanadski vlada i kanadska ambasada u Beogradu.

Kanada je zemlja koja najsnažnije štiti interese svoje dece i najjače osuđuje zloupotrebu nedužne dece u bilo kom smislu!!! Verujem i nadam se da će i policija, sudstvo i tuzilastvo u Srbiji osuditi zloupotrebu trogodišnjeg deteta od strane “profesora” Pravnog fakulteta. Hvala vam - napisao je Milan Borjan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.