HRVATI LIKUJU ZBOG PROZIVKI NA RAČUN MILANA I SNEŽE BORJAN: Dodatno ga ponizili jer je rođen u Kninu! BRUKA!
Snežana Borjan, Foto: Starsport©

ŠTA JE OVO, KOMŠIJE?

HRVATI LIKUJU ZBOG PROZIVKI NA RAČUN MILANA I SNEŽE BORJAN: Dodatno ga ponizili jer je rođen u Kninu! BRUKA!

Snežana ističe da na takve stvari ponekad mora da odgovori i da to čini na društvenim mrežama

Objavljeno:

Snežana i Milan Borjan su ne samo tema srpskih medija i Hrvati se bave porodicom golmana Zvezde.

“Večernji list” prenosi priču pod naslovom “Vrataru kojem je Dalmacija u Srbiji, a Knin zvezdaški grad žestoko izvrijeđali suprugu”.

Dan pre utakmice Partizana i Crvene zvezde, na Senjaku je na muralu koji su navijači naslikali u čast Milana Borjana dopisan uvredljiv natpis.

Snežana ističe da na takve stvari ponekad mora da odgovori i da to čini na društvenim mrežama.

- Kao supruga i majka, svašta mogu i moram da podnesem na svojim leđima! Smešni ste i patetični mali ljudi koji frustraciju iz kuće (gde ste maltretirani, nepoštovani i duhovno siromašni) i u životu gde nemate nikakav kredibilitet... iskazujete na ovaj način! Dobro, većina vas ne razume ove termine, ali moram vam reći da me silno zabavlja vaša nemoć u svakom smislu četvrtu godinu zaredom! - napisala je Borjanova supruga te dodala:

Snežana Borjan
Snežana Borjan foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

- Moraću od ovog stresa posle derbija u neki ozbiljan šoping, privatnim avionom, naravno.

Hrvati pišu da je Snežana Borjan često na udaru navijača Partizana koji joj na svakom derbiju pevaju uvredljive pesme. Imaju je na piku jer je nekad radila u marketingu crno-belih.

Isti mediji podsećaju da je Milan Borjan rođen u Kninu, zatim je neko vreme živio u Beogradu, a kasnije se cela porodica preselila u Kanadu.

Milan Borjan
Milan Borjan foto: Starsport©

Hrvatima smeta što Borjan ne krije svoje srpske stavove i hrvatsku zemlju proglašava srpskom. Navodno, u jednom je intervjuu izjavio kako nije rođen u Hrvatskoj.

- Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mesto. Ja sebe opisujem kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osećam se kao Kanađanin, jer sam tamo proveo puno godina - rekao je Milan i dodao:

- Znam ko sam i odakle dolazim! Knin je uvek bio zvezdaški grad, a ova pobeda (nad Kelnom) bila je za celu srpsku Dalmaciju - rekao je onomad.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.