NJEGA NE ZANIMAJU BRZA KOLA I DOBRE RIBE: Jedan je od najvećih ikada, a na treninge i utakmice dolazi biciklom!
Foto: Instagram / Printscreen

majstor

NJEGA NE ZANIMAJU BRZA KOLA I DOBRE RIBE: Jedan je od najvećih ikada, a na treninge i utakmice dolazi biciklom!

Kamera holandskog Foks Sportsa uhvatila je njegov dolazak popularnim prevoznim sredstvom

Objavljeno:

Arjen Roben je jedan od najvećih igrača u istoriji fudbala.

O njegovoj karijeri ne treba trošiti reči, a ovoga puta je još jednom oduševio sve zaljubljenike u sport. Koliko je skroman, Roben je pokazao time što na svaki trening i utakmicu dolazi biciklom - prelazivši po 26 kilometara u oba smera.

Kamera holandskog Foks Sportsa uhvatila je njegov dolazak popularnim prevoznim sredstvom na stadion u Groningenu uoči nedeljne utakmice protiv Utrehta.

U matičnom Groningenu je Roben proveo tinejdžerske godine, od 1996. do 2002., pre nego što se preselio u PSV, a onda za 18 miliona evra 2004. u Čelsi. I tamo je pokazivao sklonost prema bicikli.

Kad je došao u London, tražio je kuću blizu Čelsijevog kampa, kako bi i dalje mogao biciklom na treninge i domaće utakmice.

- Uvek je išao biciklom. U našem gradu to je normalno, sva deca biciklom idu u školu. Nikakav mu nije bio problem da ide 13 kilometara tamo pa 13 nazad - govorio je Arjenov otac Hans.

Kako je do toga došlo? Čini se da nije imao drugog izbora.

- I kad je zaigrao za prvi tim Groningena, išao je biciklom. Jednom me je pitao: "Tata, možeš li me povesti?", rekao sam da ne mogu - objasnio je Hans.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.