BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE PITALI O PREDSEDNIKU: Ne želim probleme!
Le Talek (levo), Foto: Dado Đilas

Kad igraš tamo, isto je kao u Realu!

BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE PITALI O PREDSEDNIKU: Ne želim probleme!

Damijan le Talek je posle Večitog derbija bez dlake na jeziku pričao o svemu, ali onda je na red došla politika. Tu se malo uplašio

Objavljeno:

Bivši fudbaler i povremeni kapiten Crvene zvezde Damijan le Talek pričao je za medije posle Večitog derbija u Beogradu, osvrnuvši se i na svoju epizodu u redovima aktuelnog srpskog šampiona.

Setio se i navijača:

- Nikada nisam imao problema sa navijačima u Srbiji, baš suprotno! U Crvenoj zvezdi sam se osećao kao da igram za Real Madrid, ceo grad me je znao. Stalno su me slikali, tražili autograme, a uvek bi mi poželeli sreću. Čini mi se da se svi Srbi vole fudbal. Na dan gradskog derbija Beograd bi jednostavno zamro, sve bi se zatvorilo i niko nije išao na posao. A ono što se dešava na stadionu je teško opisati. Samo ću da kažem da je atmosfera na stadionu Zvezde bolja i moćnija nego u Dortmundu!

Dobro se seća Marka Nikolića, tadašnjeg trenera Partizana, a sada stratega Lokomotive iz Moskve. - Da, znam Nikolića iz Partizana, čak smo se sreli nedavno ovde na kafi. Videćete da je u pitanju odličan trener! Uvek je bilo teško igrati protiv njegovog Partizana, pre svega taktički. Apsolutno sam uveren da će Lokomotiva odlično igrati u Ligi šampiona pošto Marko zna kako da vodi velike timove, kako da im iscedi maksimum. Siguran sam da će za nekoliko godina smatrati jednim od najboljih trenera. Lokomotiva je napravila pravi izbor.

Damijan le Talek
Damijan le Talek foto: Dado Đilas

Francuzi ga često pitaju kakvo je vreme u Rusiji: - Većina pitanja vezana su za vreme, jer mnogi misle da u Rusiji sneg pada 12 meseci i iznenađeni su kako fudbal može da se igra. Umoran sam od objašnjavanja da je zimi pauza, a da je ostatak vremena manje-više isto kao u Francuskoj.

Zanima ih i Putin: - Francuzi pitaju i za Putina. Znaju ga kao snažnu osobu i uticajnu ličnost. Ali ja po ovom pitanju nisam baš zanimljiv sagovornik, jer se trudim da se klonim politike. Ne želim probleme - rekao je Le Talek kroz osmeh.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.