TERZIĆ IZVREĐAO PARTIZAN POSLE DERBIJA: Spremite se za novi topčiderski rat, neće se na ovom završiti!
Foto: Starsport©

zagrmeo

TERZIĆ IZVREĐAO PARTIZAN POSLE DERBIJA: Spremite se za novi topčiderski rat, neće se na ovom završiti!

- Nadam se da su i njihovi navijači svesni njihove nemoći. Posebna priča je sramno ponašanje rukovodstva Partizana tokom utakmice i njihovih “specijalnih gostiju” u centralnoj loži

Objavljeno:

Partizan i Zvezda su podelili bodove u Večitom derbiju, koji je bio poprilično buran.

Prvi operativac crveno-belih Zvezdan Terzić se oglasio i ponovo pecnuo velikog rivala.

- I ova utakmica je pokazala ogromnu razliku u kvalitetu izmeđ Crvene zvezde i Partizana. Partizan je igrao bunker sve vreme jer su svesni da nemaju kvalitet. Nisam zadovoljan nerešenim rezultatom, Zvezda je morala da pobedi ovakav nikakav Partizan, verovatno najslabiji u njegovoj istoriji. Sudija Simović je bio katastrofalan, sve je dosudio u korist Partizana, ne znam ko i zašti štiti ovakav Partizan. - rekao je on.

Zatim se dotakao i nekih nemilih situacija...

- Nadam se da su i njihovi navijači svesni njihove nemoći. Posebna priča je sramno ponašanje rukovodstva Partizana tokom utakmice i njihovih “specijalnih gostiju” u centralnoj loži. Verovatno su mislili da će nas uplašiti. Nadam se da u ovoj državi postoje institucije koje će se ozbiljno baviti svim stvarima koje su se dešavale na današnjem derbiju. Nama preostaje da pobedjujemo i dalje i da pokažemo dominaciju Crvene zvezde. Bićemo šampioni i ove sezone. Idemo dalje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.